Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harmaa

Żyję w cieniu innych...

Polecane posty

kiedyś powtarzałam: "każdego dnia i o każdej porze wiedzie mi się coraz lepiej" he he sęk w tym, że się nie wiodło, co za pech :p a jak u Ciebie z wyglądem?

Gość Mertoro
" kiedyś powtarzałam: "każdego dnia i o każdej porze wiedzie mi się coraz lepiej" he he sęk w tym, że się nie wiodło, co za pech"_---Jeśli w Twej podświadomości zapisane jest, że lepiej= gorzej, to się nie dziw, że miałaś takie efekty.

Gość Harmaa
Wygląd nie jest problemem. Ja niby jestem ładna, a faceci wolą brzydsze dziewczyny.

Ale Mertoro, ja widocznie nie potrafię programować własnej podświadomości... a naprawdę chciałam wierzyć, że to pomoże, inaczej nie klepałabym tej mantry jak głupia jakaś :)

Gość Harmaa
Chyba wiara to podstawa w takim czymś. Ale wracając do mojego problemu, to martwi mnie to, że nie spotkałam kogoś, kto mnie będzie cenił wyżej niż resztę.

Gość Harmaa
Zresztą problem jest jeszcze taki, że ta jedna kumpela jest tu nowa, no i odkąd się pojawiła, "odebrała" mi grono kolegów. Wszyscy są nią zachwyceni, jaka ona artystka itp., a ja niestety muszę robić dobrą minę do złej gry.

wiele jest osób, które nie spotykają "tego kogoś" i nie ma jednego powodu ani jednej uniwersalnej recepty na samotność... z doświadczenia wiem, że nieśmiałość często jest przez innych odbierana jako zarozumialstwo i niedostępność - do takiej kobiety mało który facet wystartuje

Gość Harmaa
Masz rację, ale już nieraz pokazałam się z innej strony, no i stąd poznałam kilku fajnych chłopaków. Byłam ich powierniczką, nieraz pomagałam, ale w rezultacie nic z tego nie mam. Oliwy do ognia dolał mój przyjaciel, który ostatnimi czasy podrywa jedną z koleżanek.

Gość Harmaa
Nie żebym go kochała, ale jak widzę, że wszyscy tak koło tej dziewczyny skaczą, to zastanawiam się, co ona ma w sobie, czego nie mam ja. Chyba jednak nie o urodę.

Gość Harmaa
'Chyba nie o urodę chodzi'.

czyli reasumując jesteś małym zazdrośnikiem :p żartuję... niektóre kobiety przyciągają facetów i pewnie Twoja koleżanka do nich należy, musisz się do tego przyzwyczaić po prostu, albo zmienić towarzystwo

Gość Harmaa
Wstyd mi, ale strasznie zazdroszczę jej tego wszystkiego. Ona jest dla mnie kochana, chyba nawet nie do końca serio traktuje te zainteresowanie jej osobą, więc żal mi tej znajomości. Równocześnie nie chcę być od niej gorsza. Nieraz płakałam z tego powodu, poddawałam się. X jest podobna do mnie, też niesamowicie ambitna i utalentowana. Naszą rywalizację pogłębiają wszelkie konkursy, w których obie startujemy, a raczej ona, bo ja doszłam do wniosku, że i tak nie mam szans. Moja druga kumpela nie jest dla mnie tak przytlaczająca, no i z nią czuję się sto razy lepiej.

Gość Harmaa
choć też bardziej doceniana. Ja z kolei jestem z boku.

Gość Harmaa
Kurcze, to jest takie straszne.

Gość gość
Jeśli nie czujemy się na siłach, aby zawrócić w głowie atrakcyjnej dziewczynie, warto wg mnie rozważyć skorzystanie z feromonów. Ja regularnie korzystam ze sklepu http://pherowin.pl i dziewczyny do których sam bym nigdy nie podszedł same do mnie zagadują: )