Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka72829

Fotodepilacja wąsika opinie uwagi Kraków

Polecane posty

Gość majka72829

Zastanawiam się nad depilacją laserem IPL. Czy ktoś mi może polecić sprawdzony gabinet kosmetyczny w Krakowie?

Gość elemelek252525
Co do krakowskiego gabinetu to niestety nic nie mogę polecić bo jeszcze nie korzystałam (choć mam zamiar) dlatego fajnie by było usłyszeć jakąś obiektywną opnię. A czy ktoś już korzystał z fotodepilacji? Jakie są rezlutaty? Czy faktycznie ta metoda IPL jest lepsza od tradycyjnego lasera? Jęśli któraś z was korzystała to piszcie bo zbieram info na ten temat

Gość lalalal
hej, i jak udało się coś w Krk? chciałabym się cś dowiedzieć, bo wlaśnie się wybieram na Starowislną...

Gość ega
lalalal i co byłaś na starowiśnej? Jaki efekt?

Dziewczyny,jeżeli chodzi o fotodepilację to polecam wam salon www.nomasvello.pl w krakowie sa trzy ja byłam n Fieldorfa Nila,maja tam dobrze wyszkolony personel polecam P.Wiolę ,za bikini 99,-

Gość dwa_buciki
Laseczki ja byłam na Starowiślnej w Krakowie w salonie FM. Przemiły personel , wszystko wytłumaczone, rozmowa tzn wywiad zrobiony , podejscie pierwasza klasa. Zabieg trochę boli kiedy wiązka światła przechodzi przez skórę - trwa to 10 minut może nawet krócej . Efekt szał jest juz za pierwszym razem , tak jest u mnie każda z nas bedzie miała inaczej teraz idę na drugi zabieg za tydzień . laseczki nie ma się czego obawiać polecam każdej ..pozdrawiam

Gość -------666--------
a co robilas do tej pory z wasikiem, bo slyszalam ze przed depilacja laserem 6 tygodni nie mozna wyrywac penseta, woskiem tylko nalezy golic.

Gość nitek83
Mam do sprzedania 3 kupony na depilację IPL+RF lub fotoodmładzania, każdy w cenie 49zl, w salonie w Krakowie. Więc jest to okazja do wykonania serii zabiegów w cenie nie przekraczającej 150zl. Ja niestety nie mogę z nich skorzystać :( Moj mail: anita_ja@autograf.pl

Gość calara
Dziewczyny, ja robiłam bikini za 99zł w Studio Piękna na Lubiczu. mam już spokój któyś miesiąc i zastanawiam sie czemu nie zrobialm tego wczesniej. Masakra jaki czlowiek czasem głupi. Święty spokój wart każdych pieniędzy hehhhe. Gabinet bardzo nowoczesny, ładny i ma klimat intymności.