Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zamknięty w sobie

czy czujecie się czasem gorsi od innych?

Polecane posty

Gość nietaka
z powodu zamknięcia w sobie..?

nigdy nie byłem otwarty na ludzi, ja też czuje się gorszy pod każdym względem, to nie wyraźnie mówie, to nie umiem się wysłowić, ciągle jest jakieś ale co do mnie. chociaż są momenty gdzie naprawde staram się dobrze o sobie myśleć.

Ja takich momentow juz raczej nie miewam. Czasem zastanawiam sie tylko dlaczego trafilo na mnie...

Gość Piekna Krzypowita
Widzialam cie wczoraj. wygladasz jakbys mial jakies porazenie mozgowe, to pewnie dlatego :o

Gość nietaka
ważne, że czasem jest ok. Tego się trzymaj. Niewyraźna mowa przecież nie dyskwalifikuje człowieka.

W moim przypadku jest to wyglad, brak akceptacji u ludzi. A moi rodzice uwazaja, ze jezeli nie skoncze studiow to nie beda miec powodow do tego zeby mogliby byc ze mnie dumni. Wszystko od lat sie nawarstwia i jestem takim sobie czlowieczkiem :(

Gość chcę umrzeć

kiedys tak mialam ale moj maz pomogl mi bardzo - wzrosla moja samoocena bardzo, no i udalo nam sie dojsc do czegos do tego tez bardzo zmienila praca - znalazlam swoje miejsce, tu sie moge wykazac, znam sie na tym co robie, sprawia mi to przyjemnosc i wiem, ze dobrze to robie mysle, ze kazdy powinnien znalezc swoje miejsce na tym swiecie jak sie to uda to pozniej inne problemy jakos same znikaja i zapominamy o nich i nei wymyslamy kolejnych

czasem okey, tak ale tylko czasem, często przekręce wyraz mam problemy z wymową "z" "c" często w miejscach tych liter wymawiam "s" to jest w tym wszystkim najgorsze. all the time, czyli to chyba ja mam gorzej.

Gość chcę umrzeć
ja tez jestem zamknieta w sobiev ... i nie umiem sie wysłowić przy tym sie denerwuje i cxuje sie gorsza

Ja nie wymyslam. Pisze jak jest. A jest beznadziejnie. Wszystkim wydaje sie ze mnie znaja. Po prostu jestem niesmiala i juz. Tak naprawde nikt mnie nie zna i nie wie co sie w mojej glowie dzieje.

zamkniety chcesz sie licytowac? To nie ma sensu. Mamy swoje problemy i kazde z nas bedzie uwazac ze jego sa wazniejsze i wieksze.

bezustannie :o niestety

mam tak samo, jak coś mi nie wyjdzie, myśle o tym przez cały tydzień, dopiero po tygodniu wracam do równowagi. wtedy o tym zapominam i zaczynam od nowa.

ja sie nauczylam w koncu miec dystans do siebie - kiedys porazki przezywalam dlugo, wystarczyla niemila uwaga kogos lub krytyka, a ja doszukiwalam sie 2ego dna, analizowalam to itp, a teraz przechodze po tym do pozadku dziennego - takie przezywanie w mojej pracy i ogolnej napietej atmosferze by mnie zabilo

prawde mówiąc do nie mam kolegów, z wyjątkiem jednego. czasem może wyjde na spacer to wszystko. tak poza tym to jestem zajęty tylko szkoła i praca.

Gość CZYSTO
Jak mam taki moment, to rozpędzam się, robię baranka o ścianę i zaraz przechodzi ;)