Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looooooooooooooooooki16

Ja 16 on 32 lata-kolega ojca. Z nim chce stracic dziewictwo.Znajomi mi odradzaja

Polecane posty

Gość Looooooooooooooooooki16

A ja go po prostu STRASZNIE KOCHAM i on mnie tez. Razem jezdzimy na zakupy, on zaprosil mnie na wakacje nawet za granice i szanuje to ze jestem dziewica. Mowi jednak ze powinnismy obie ufac i chociaz nie nalega to ja pragne mu sie oddac. Moi znajomi mi odradzaja. Wiem ze on mnie kocha i nawet ma dla mnie zlozyc papiery rozwodowe!!!!

Gość emilka18884
musZe cie zmartwic niestety to moze cie rozczarowac ale to nie jest milosc dziewczyno facet zrobi wszystko zeby zaliczyc popatrz o ile jest starzy nie wierz we wszystko co mowi to cie zgubi zaslepia . jestem pewna ze nie zlozy papierow rozwodowych . mydli ci oczy . nie jestes jeszcze gotowa na sex tym bardziej z mezczyzna ktory ma rodzine . nie porzuci jej dlla ciebie. obudz sie!!!! z tego nic dobrego nie bedzie twoi znajomi maja racje.

Gość pomarańczowa suczka
on na 100% sie nie rozwiedzie. nawet na to nie licz. porucha i ucieknie.

Gość Skromny
Racja

Gość o jacie pierdziele
daj mu ale po jego rozwodzie, a tak wogole to co ty mądrego robisz,, on ma rodzine i dzieci,,,,,,,,,, chcesz dziecom ojca zabrac, ty tez jestes dziecko, i co na to twoj ojciec ja bym ci wpierdolil na jego miejscu

Zachowaj cnote az do jego rozwodu. A bym zapomniał masz jeszcze kakaową dziurę używajcie do woli.

Zachowaj cnote az do jego rozwodu. A bym zapomniał masz jeszcze kakaową dziurę używajcie do woli.

Gość Tears and Rain
Ja mialam 18, mój chlop 32. Pierwszy raz byl cudowny. Tylko teraz, po 4 latach sie zrobil beznadziejny w lozku. Starszy facet jest cool, seksy i doswiadczony, ale uwazaj, zeby ci sie nie wypalil tak jak ten mój, ze teraz musze blagac o sex.

Gość 655476634
A jakbyś się czuła gdyby to twój ojciec porzucił rodzinę dla jakiejś 16-letniej kurewki??????

hahaha, chce mu sie i tyle :D a ty dziecko masz jeszcze ciasna i to go kreci. haha naiwnosc:P