Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorka234

Warto kupić ,miała któraś z Was?

Polecane posty

Gość ten stelaż..........hmm......
nie podoba mi się ;) za bardzo "wykombinowany" ja wolę prosty stelaż

po za tym widziałam takie wózki i jeśli masz kupić taki wózek tylko dlatego "obracania" to lepiej sobie daruj :) i bez tego dasz radE ;)

Gość trtr
Podwozie i koła wyglądają jakby wózek nadawał się do jeżdżenia wyłącznie po równej podłodze centrum handlowego. ;D Może to sklep dla pasjonatek chodzenia z niemowlakiem po galeriach handlowych oi pokazywania mu wystaw dookoła?

Gość trtr
sorry, wyżej miało być "wózek dla pasjonatek"

trtr ja własnie taki wózek widziałam 2razy w supermarkecie...chyba cos jest w tym co napisałaś ;)

Gość trtr
;)

Gość majorka234
no własnie najbardziej ciekawi mnie ta opcja obracania sie ,kobieta w sklepie strasznie zachwalala ,ze siedzac na lawce nie trzeba całego wozka obracac itp:o ale jak mowicie ze to bajer z ktorym sie spotkalyscie to poszukam chyba czegos innego ,stelaz mi sie akurat podoba ale to kwestia gustu :)

Gość majorka234
hmmm ale w sumie macie racje wozek nie wyglada na ,,mocny,, na tyle byc wyjechac poza sklep :D

Gość anna261
z WÓZKAMI NIE JEST TAK ŁATWO :)

Gość trtr
To raczej nie kwestia gustu. To kwestia użytkowości bo wózek jako przedmiot jest ładny. Nie zaufałabym jednak wózkowii, który ma konstrukcję jak fotel biurowy.

Gość majorka234
fotel biurowy :D dobre ,ale wózek fakt przyciąga uwagę ,cena równiez nie jest wygórowana

Gość najlepszy softlan
mi się podoba ,bardzo ładny :)

Moim zdaniem wiele z Was krytykuje coś, czego nie zna, bo nie zauważyłam wypowiedzi od osób posiadających ten wózek (może to zazdrość). Moja koleżanka kupiła ten wózek jakieś 2 miesiące temu i jak na razie jest bardzo zadowolona. Na kółka wcale nie narzekała a jeździ jak większość z nas po polskich chodnikach i drogach. Na wertepy mało, który wózek się idealnie nadaje no chyba, że taka „koza”, jaką miałam 8 lat temu tzn. polski ciężki wózek z ogromnymi, kołami, który jednak szybko zmieniłam na inny, bo był utrapieniem przy przewozie, wnoszeniu na piętro itp. Myślę, że najlepiej zrobisz jak zauważysz kogoś jadącego takim wózkiem i zapytasz czy jest zadowolony z niego. Widziałam go na żywo i jeżeli miałabym kupować wózek to na pewno bym się zdecydowała na niego a po marketach nie jeżdżę, bo nie lubię tłoku.

Gość pikupikupiku
przednie kółka te dwa małe obracają się co daje komfort w prowadzeniu wózka. Ale ja tego wózka nie polecam na polskie chodniczki:-) to wózek raczej do supermarketu na zakupy. My kupiliśmy quinny z gumowymi większymi kółkami pompowanymi, też tak przednie się skręcają jest zajebisty, super na wszelkie tereny po wyboje na działce i dziurawe chodniki. Bardzo wygodny:-)

Gość Do majorki
Kolejna tania podróba Quinny Buzz4! :o Uważaj bo może się sypać!

Gość iga_iga
Mnie się bardzo podoba ten wózek jest taki inny orginalny i zwraca uwagę. Obejżałam filmik na tej stronie i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba, jeszcze takiego nie widziała. Większość wózków jest zrobionych na "jedno kopyto" a ten jest inny :-).

Gość apsik_apsikk
Ekstra wózek :-)). U nas po osiedlu jeżdżą 2 takie Coletto Matteo i ładnie się prezentują myślałam, że te wózki są droższe a jak weszłam na wyżej wymienioną stronę to miło się zdziwiłam.

Gość jjaak
Moim zdaniem takie wózki jak pokazany ten z Allegro tzn. z nosidełkiem są już nie modne a pomijając ten aspekt to są nie wygodna. Jedyne co za nim przemawia to cena jeżeli komuś na tym bardzo zależy. Najwygodniej jest maluszkowi w sztywnej gondolce.

Gość jjaak
Niemodne i niewygodna oczywiście razem ups

Gość ja jestem już w 36 tc
a ja kicham na modę, szczerze powiedziawszy :D

Gość 40tysiecy
ten wozek baby merc czy takko sa strasznie ciezkimi wozkami ja bym takiego za darmo nie chciala

Gość byłabym idiotką
jakbym argumentowała kupno wózka "Bo jest modny" bądź "Jest już niemodny" :O o ludzie...

gondola i fotelik na takim stelazu bardzo fajnie sie prezentuje,ale niestety widzialam na zywo wersje spacerowa i wygladalo to koszmarnie,jak juz ktos wyzej wspomnial ,nic dodac nic ujac fotel biurowy:)

Gość jasiaa
Moim zdaniem jest fajny!!! Każde nowe rozwiązanie budzi wątpliwości. Co do spacerówki to i tak większość z nas kupuje sobie potem drugą. Również każdy wózek ma kartę gwarancyjną, więc jeżeli coś się dzieje to mamy prawo reklamować.

Gość a_l_a_
Jestem szczęśliwą posiadaczką wózka Colleto Matteo i jestem z niego bardzo zadowolona chociaż na początku miałam obawy czy nie rzucam się na głęboką wodą, ale ter wiem, że wybór był trafny mimo, że niektórzy mi go odradzali. Jestem z niego zadowolona:-))!

Gość majorka234
cena tu podana ,jest inna cena niz widzialam w sklepie ,kosztuje on 1700 zl a mam obawy co do zamawiania z allegro ,nie jest to tani wózek a mówienie ze jest to tania podróba buzz 4 jest gruba przesada ,widzialam wyprzedaze buzz 4 za 1900 zl i jak bym miala wybierac miedzy quinny buzz 4 a colleto to wybrałabym ten drugi ale to rzecz gustu oczywiscie ,mi sie sterlaz podoba bardziej wózka matteo ,dzieki za rady napewno jak kogos spotkam z tym wózkiem to spytam sie o funkcjonalnośc :)