Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja też jestem w 21 tc

Czy się opłaca miec taki wózek ?

Polecane posty

pomoże mi ktoś

Gość kręcimniewnosie
hej jesli nie podoba ci sie ten wozek jestem za tym abys dolozyla do lepszego:)najlepiej wielofunkcyjny wtedy mozna jak dziecko podrosnie spacerowke zrobic i mysle ze na jakies 2-3lata jak znalazl:)

Gość kręcimniewnosie
ja mam z seri ABC design i jest super

nie wyglada zle z funkcjonalnoscia, ale zanim podejmiesz decyzje, poszukaj opinii o wozkach, przejedz sie do sklepu, obejrzyj je naocznie i potem podejmuj decyzje

Gość aks
moja siostra i brat cioteczny takie mieli i ogólnie ok, główną ich wadą jest to, że nie mieściły się te wózki do bagażników ( do nissana primery i opla asty) przez duże koła, ale duże kołą to wygoda na spacerze

Gość justynek2009
lepeiej dołóż i kup chodzby Q7 od tego samego sprzedawcy

nie ma skretnych kół...jak da mnie to podstawowa wada tego wozka no i jest bardzo ciezki doloz 400 zl i znajdz cos z oferty tako jumperów, jumper x jest ok

szczerze to mi sie wózek malo podoba ,ale nie chce robic przykrosci tescia :) nie mamy za duzko kasy zeby dolozyc wiec jezeli mowicie ze wozek ok to go wezme

Gość najlepszy softlan
okropny ten wózek ,jak za czasów PRL lepiej dolóż

Gość .................2............
o boze nie kupuj tego wózka!!!!!!!!!!!! to jest "tylko" 16kg plus waga dziecka!!! dziewczyno zameczysz sie na smierc, ja mialam taki ciezki wozek i zeby wniesc czy zniesc to trzeba było we dwoje, bo sama nie potrafiłam wciągnąc takiego kolosa po schodach za tą cene mozesz kupic fajny,zgrabny wózek

Gość dequrii
czemu te wozki takie drogie masakra....sa ile lat sie przydadza?

za tą cenę masz wózek z coneco v3, sa teraz wyprzedaze na allegro tych wozków, za 660zł i gratis przesyłka, ładny,zgrabny wózek :)

Gość najlepszy softlan
o matko nie zobaczyłam ze nie ma skręcanych kól ,i waży tylko 16 kg :D okropnośc ze cos takiego produkuja ,zgadzam sie ze za ta cene mozna cos lepszego znalezc

i w sumie ja też dziwię się że ten wózek jest taki drogi :O takie wózki są za ok 400zl

no ten co wkleilas ładny ale drogi niestety ,chociaz bardzo mi sie podoba

no ale on wazy 12,4 czy to duza roznica miedzy 16 kg ? jakie to sa wg was lekkie wozki

ja doradzę Ci tak: kup sobie wózek np z komisu jakąś ładną gondolę ze spacerówką ,bo pózniej jak dziecko zacznie chodzić, to na pewno lepsza będzie jakaś lekka spacerówka i wtedy zainwestujesz w lepszą,nowszą spacerówke, bo dziecko Ci długo w takim wózku nie pojeżdzi ;)

oczywiście długo nie pojeżdzi w takim wózku czyli w takim ciężkim wózku jak ten na linku ;)

No 12 a 16 kg duzo przy dziecku to jest jak dla mnie ogromna roznica. Po drugie skretne kola podstawa o wiele lzej sie wozek prowadzi tE z tako sa fajne http://www.allegro.pl/item906867265_tako_jumper_x_3_w_1_step_to_the_future.html i nie jest drogi a chociaz wyglad ma..Bo ten co pokazalas to troche jak czolg .. my mamy taki http://www.allegro.pl/item917241184_implast_bolder_sd_4_nowosc_z_fotelem_warszawa.html i prowadzi sie go leciutko wlasnie przez skretne kola