Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzeniemarzenie

Marzenie !!

Polecane posty

Gość marzeniemarzenie

Mam 17 dni, żeby zrealizować marzenie swojego życia, ale brakuje mi 10tys zł, jeśli znajdzie się tu 10tys ludzi, którzy ofiarują po 1zł, to może się udać. Jakie to marzenie? Jak napiszę to się nie spełni! Warto spróbować oto nr. konta Mam 10 dni, żeby zrealizować marzenie swojego życia, ale brakuje mi 10tys zł, jeśli znajdzie się tu 10tys ludzi, którzy ofiarują po 1zł, to może się udać. Jakie to marzenie? Jak napiszę to się nie spełni! Warto spróbować oto nr. konta 71 1140 2004 0000 3102 3666 5165 mBank tytuł wpłaty "marzenie". Jeśli chcesz wpłacić więcej nie zabronie Ci, ale chodzi tu o akcje czy można zmobilizować 10 tys ludzi do zrobienia czegoś bezinteresownie i spełnić jedno marzenie, jednej osoby w tak w wielkim świecie wirualnym, że nawet nie wiesz komu, dlaczego i po co pomagasz, to jest prawdziwa bezinteresowna pomoc. Tylko od nas, czyli ode mnie i od Ciebie zależy czy takie coś jeszcze istnieje. W życiu trzeba wierzyć w ludzi i we własne marzenia, jeśli masz takie same podejście to weż udział w akcji i po wpłacie pomyśl własne marzenie. Gdybym ja tego nie robił, to na pewno bym takich rzeczy nie pisał. Jeśli sądzisz, że to jakiś wyzysk to po prostu nie wysyłaj i daj sobie spokój z tym. Pozdrawiam! Ps. To nie jest żadna akcja charytatywna itp. PKO SA. tytuł wpłaty "marzenie". Jeśli chcesz wpłacić więcej nie zabronie Ci, ale chodzi tu o akcje czy można zmobilizować 10 tys ludzi do zrobienia czegoś bezinteresownie i spełnić jedno marzenie, jednej osoby w tak w wielkim świecie wirualnym, że nawet nie wiesz komu, dlaczego i po co pomagasz, to jest prawdziwa bezinteresowna pomoc. Tylko od nas, czyli ode mnie i od Ciebie zależy czy takie coś jeszcze istnieje. W życiu trzeba wierzyć w ludzi i we własne marzenia, jeśli masz takie same podejście to weż udział w akcji i po wpłacie pomyśl własne marzenie. Gdybym ja tego nie robił, to na pewno bym takich rzeczy nie pisał. Jeśli sądzisz, że to jakiś wyzysk to po prostu nie wysyłaj i daj sobie spokój z tym. Pozdrawiam! Ps. To nie jest żadna akcja charytatywna itp.

Gość Gryzeldaa
haha chcesz peiniedzy a nawet nie wpowiesz na co? frajera szukasz? :D to znajdziesz tu wielu

Gość pomarańczowa suczka
taaaaa... wysle ci od razu tysiaka :o

Chyba cie pojebało... jak znajdziesz jednego frajera to będzie cud...

Gość
poszukaj lepej sponsora ... ale oni nic za free ... :P hehe echhh już sie rozeszlo po swiecie ze na kafe same czubki ?? :P

Gość
moze byc pomidorowa ??? zaraz ja namierzę :P

Gość
a kogo to obchodzi ??? :P bierz jak dają !!!! :)

Gość adlksjsdlkj92
dobrze kombinuje ;) ale sorry to jest polska mentalnosc szukaj poza granicami a nie u nas polak jak ma komus dac zarobic to zrobi wszystko by mu zaszkodzic ;)

Zbieram na żur nie na pomidorowa a poza tym wolę żur! Nie chce twojej pomidorowej i już :-P Żółta żaba żarła żur... Pomidorowej nie jada.

Gość NAMIERZONYYY
JAK CHCECIE DOPYTAC NA CO MU KASA TO W ZAKLADCE O MNIE JEST NR. GG

Gość
miałeś szanse na pomidorową a teraz to sie wypchaj tym zurem :P hehe

No napisz tu ja przez tel mam net i nie mam gg ciekawy jestem napisz. I rzuć zeta na żur ;)

Zrozum kurwa że żółta żaba żre żur wiec na ki chuj mi pomidorowa. Ja juz jadlem wiec po co mi ona no?

Gość
jak mowie że masz chciec pomidorową - to będziesz żreć pomidorową !!! kapujesz ??? :D:P

A jak ta szmata zdechnie od pomidorowej to ty bedziesz robic za jebaną żabę! Dawaj i pamietaj .

Żaden ze mnie rambo tylko właściciel żółtej żaby. Jak nie KUMASZ to WYSKAKUJ z kałuży.