Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathy19

Jestem lepsza od was

Polecane posty

Gość I mam jeszcze fantazje i ...
nasrane we lbie :P:P:P

kathy ( wyimaginowana ) --- dziecko drogie nie drwij z ludzi, chociazby otylych...zastanow sie , bo i ty tak w niedalekiej przyszlosci mozesz skonczyc i zobaczymy czy i wtedy bedziesz z takich ludzi smiala :)

Gość hghg
CHRAPANIE W NOCY TO NIE JEST CECHA PRAWNICZKO OD 7 BOLEŚCI :D

Gość Madalena 29 szcz
hehe ale sie usmialam hehe Kathy dobra jestes,ciesz sie szczesciem ale musisz byc madra zeby cie nie zostawil,zacznij tez troszke myslec....ps.to przyjacielska rada :)

Gość mtygajsjd
a laptopem to Ty sie chwalisz czy co?

Gość hejka ja
a jak wypije herbatke to bedziesz mu rowa czyscic?? :P ci nco pacuja przy rowach dobrze zarabiaja :D

Gość kathy19
Z grubaskami jest tak ze nie potrafia sie kontrolowac i maja chlopskie/robotnicze geny Moja rodzine mozna smialo nazwac inteligencka i oczywiscie ja rowniez musze podtrzymac ten status Piekna madra dziewczyna + przystojny inteligentny bogaty chlopak = piekne zycie :) life is beautiful.

Gość Ale jesteś głupiutka
To piszę ja,mam taką wagę jak ty,wzrost też.Nie ma się czym chwalić,bo są szczuplejsze od nas.

Gość maaaaarrr
ej ej ale Ty wcale szczupła nie jesteś.... ja waże 47 kg przy wzroście 164 i wszyscy mi mówią ze wyglądam idealnie więc .... Ty jesteś grubaską;)

Gość prowokacja nacalego
nie reagujcie w ogole i wyjdzmy z tego topiku zeby nie robic przyjemnosci tej o to pannie od ciagniecia drutow

Gość też mi coś
Ja mam 175 wzrostu, 52kg, 58cm w talii i 16 lat. Podskoczysz? :p

Gość maaaaarrr
aaa i coś mi się wydaje że jesteś strasznie zakompleksiona a wszystko co tutaj piszesz to jedno wielkie kłamstwo ponieważ mądre dziewczyny ( przynajmniej takie za jaką się uważasz) nie przebywają na kafe przechwalając się swoim życiem

Gość kathy19
o mój Boże, właśnie mój cudny Marcin puścił bąka :O przeciez to takie chłopskie i prostackie :(

Gość mtygajsjd
jak sie kochacie to go nie zaciagaj tipsami

Gość kathy19
Pewnie obrazajac mnie zrecie chipsy, co grubaski? Jutro ubieram legginsy, moj chlopak je kocha Sa dosc obcisle wiec potrzebuje pomocy przy ich zakladaniu, Marcin z pewnoscia pomoze :)

Gość kathy19
bo lubię sie ubierać pretensjonalnie :)

Gość kathy19
oczywiście,że to ja, głupia jestes czy stylu nie poznajesz??

Gość wiekszosc tu wypowiadajacych
sie nie jest wcale lepsza czy madrzejsza od prowokatorki.... jak czytam ze piszecie ze osoba wazaca 53kg przy 164 jest gruba to zaczynam sie zastanawiac co wy soba reprezentujecie.

Gość mtygajsjd
to Ty nas obrazasz tepa strzalo. niewazne kto to pisze czy podszywacz czy nasz pustak, na to samo wychodzi. a podszywacz pisze bardzo dobrze, na jej poziomie, tak jak ona powinna pisac

Gość kathy19
wybaczcie tłuścioszki ale jestem w trakcie soczystej minetki wiec znikam na chwile :D

Gość kathy19
jeszcze tylko mały analek przed snem :) Marcinowi nie staje, ale za to rękę ma długą i grubą ! lubię jak mnie delikatnie smyra po żebrach od środka :D co prawda na uczelnie zatykać się muszę grejfrutem, ale lubię to - a wieczorem romantycznie go konsumujemy :) zazdrośćcie, grubaski !

Gość kathy 19
dobra,lece sicagac moje majciochy do kolan(pasuja mi do legginsow) bo musze mojemu szlachcicowi marcinkowi rowa dac :) nie ma nic za darmo dziewczynki,nie...musze podtrzymac status naszej rodziny,babcia dawala rowa,mama tez-no coz..nie mam wyboru same rozumiecie...jesli sie chce cos w zyciu osiagnac jak ja i moja rodzina to trzeba nogi na zyczenie rozkladac..

Wgl co to ma byc ? chwalisz sie? ...szkoda mi ciebie ...:/ bo to jest chwalenie sie a nie mówienie o swoim zyciu, kazdy ma jak ma i nikt niepotrzebuje do wiadomosci jak to niby nie masz dobrze...to na tyle ...:)

Gość kathy19
kocham fisting