Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathy19

Jestem lepsza od was

Polecane posty

Gość kathy19

Mam 164cm wzrostu, 53kg wagi, blond wlosy, niezle piersi, piekne biodra i tyleczek Mam wysokiego przystojnego chlopaka (brunet, 188cm) pracujacego w branzy finansowej A co u was grubaski i samotne mamusie? Przegrane zycie, zgadlam?

Gość
no :classic_cool: a do tego masz dar jasnowidzenia daleko zajdziesz :classic_cool: jeszcze dalej niz teraz :classic_cool:

Gość kathy19
Bardzo pasujemy do siebie, nasi rodzice sie uwielbiaja a on ma wysoka pozycje spoleczna Jestem niezwykle szczesliwa! Przystojny, bogaty maz, ja szczupla i mlodziutka Cale zycia przede mna :) niedlugo wyjezdzamy na wakacje na sardynie Wiem ze zawistne grubaski i stare 30stki mi zazdroszcza wspanialego zycia...

Gość a ty jako jego
utrzymanka:) ciagniesz mu 2 razy dziennie zeby cie nie zostawil

Gość ja tam nie zazdroszczę
że jedziesz na "sardynie",cokolwiek to jest :classic_cool:

Gość a ja mam .... ... ...
Dobrego meza, kochamy sie, dwoje wspanialych dzieci. Zyjemy dla siebie. Wiedzie nam sie dobrze, jestesmy "ladnymi" ludzmi. Nie uwazam, ze wyglad i pieniadze to najwazniejsze rzeczy. Liczy sie to jakimi jestesmy ludzmi.

Gość kathy19
Nikomu nie musze nic ciagnac bo sie kochamy :-) Wiedzialam ze od razu przyleca tu spasione zazdrosne 30stki i singielki wybaczcie ale nie wszystkie musza miec bachora w wieku 18 lat, mieszkac na wsi i byc fryzjerka

Gość hghg
masz racje ;) tak samo jak nie wszystkie muszą być takimi pustakami jak Ty i pisać takie głupoty na forum :O śmieszna dziunia jesteś :) podniecasz sie czymś, czego nawet nie masz: Jestem niezwykle szczesliwa! Przystojny, bogaty maz, ja szczupla i mlodziutka Cale zycia przede mna niedlugo wyjezdzamy na wakacje na sardynie prosze, zostan na tej sardyni :D

Gość piwniczanka zielona
Zapoznaj sie najpierw ze znaczeniem slowa 'bachor'

Gość hghg
a z ta miłościa, to on tez tak mysli, czy to kolejne twoje fantazje? :classic_cool:

Gość kathy19
Kazda z was chcialaby zyc jak ja. Czuje sie jak ksiezniczka Oczywiscie z zawisci bedziecie mnie obrazac no ale czego sie spodziewac po grubaskach lub innych sfrustrowanych kobiet z mezczyznami 175cm z kartoflanymi gebami wybaczcie ale ja mierze wyzej :-)

Gość a ja mam .... ... ...
A wiesz czego ja Tobie zycze??? Zebys nigdy nie mieszkala na wsi, bo jest tam zbyt pieknie by mieszkalo tam takie paskudne stworzenie jak Ty. Abys nigdy nie miala dzieci, skoro dla Ciebie to bachory. I zeby ktoregos dnia jakas fryzjerka tak zepsula Ci wlosy abys wstydzila sie wyjsc na ulice.

Gość hghg
musze cie rozczarowac.... :( nie każda chciałaby być pasożytem żerującym na swoim facecie :D a skoro prawda cie obraza to sorry, widocznie mamy racje, najpierw skoncz dziecko jakies studia, bo poziom twoich wypowiedzi sugeruje ze koło uczelni to ty nawet nie przechodzilas :classic_cool:

Gość kathy19

Gość kathy19
a ja mam spasiona kobieta Jak dla ciebie siedzenie caly dzien z wrzeszczacym bachorem, tycie, maz robol, brak perspektyw to szczesliwie zycie to chyba nie mamy o czym rozmawiac :) Ja z narzeczonym mam zamiar pozwiedzac swiat zanim zdecydujemy sie na malzenstwo. Na dzieci przyjdzie czas w przyszlosci

Gość 0000000000000000000000009
sorry, ale na nk nie wyglądasz na piękną:classic_cool:... nie trudno Cię odnaleźć (bynajmniej dla mnie żadna to trudność), nie jesteś tu anonimowa :D

Gość hghg
:D:D:D musisz być bardzo zakompleksiona, skoro piszesz takie rzeczy :O a czepiasz się tej wagi tak jakbyś miała z tym problem, co zresztą widać na nk jak ktoś zauważył :)

Gość kathy19
Nie jestem tepa Gdybym byla nie studiowalabym teraz dziennie w Krakowie na UJ Moja rodzina jest typowo mieszczanska wiec geny i inteligencja nie trafily do mnie przypakiem Podobnie moj narzeczony Kazdy powinien isc do swojego No ale co wy o tym mozecie wiedziec wiejskie dziewczyny...

Gość hghg
rzygałaś już dziś? ;)

Gość Ewaldi
Hej, blondyna skoro pracujesz w branży finansowej to zapytam wprost, w jakiej cenie dzisiał były sprzedawane śledzie w sklepie ?

Gość Tania......
Jestes malutka.Ja mam syna w Twoim wieku.169 cm 54kg ladne piersi i pupe Wiec szalu nie robisz majac 19 lat.Mam tylko nadzieje ze urosniesz idiotko

do autorki -> no naciesz się jeszcze bo tylko patrzeć jak za kilkanaście lat będziesz starym i grubym babsztylem oblepionym bachorami a twój kochaniutki bogaty przystojniaczek rabnie cię w różki i odpłynie w siną dal z młoda , atrakcyjna dwudziestka z małym możdzkiem , takim samym jak ty masz obecnie. 🖐️ ps.a zamiast Sardynii zostana ci tylko sardynki z wyprzedazy z biedronki :P

Gość kathy19
Ewaldi czytaj uwaznie, moj chlopak pracuje a nie ja (dokladnie to w rewizji finansowej) Ja jeszcze nie pracuje ale planuje bycie radca podatkowym (studiuje prawo)