Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathy19

Jestem lepsza od was

Polecane posty

Gość Ewaldi
obstawiam, że takiego pustaka po solarce ze szponami wymalowane w biedronki to żaden nawet kloszard nie zechce kijem dotknąć :)

Gość kathy19
"mtygajsjd" Oj nie zlosc sie juz tak grubasko :) idz sie najedz na noc, poloz ten wielki tylek na wersalce i zasnij. Rano musisz byc w formie bo tyle 50tek do strzyzenia...

dobra, poczytałam sobie tę perwersyją bajkę na dobranoc i idę spać :D

Gość weronisiax
Kathy masz racje ;-) tu w wiekszosci sa same buraki-z prostackimi tekstami.....brrrr....Moj chlopak swiety nie jest ale...Wysoki 183 przystojny blondyn,dobrze zbudowany...Ja 160,dlugie brazowe wlosy,50kg....Nananananana ;-)

Gość mtygajsjd
dziewczyny!!my sie dałysmy sprowokowac tej debilce!! ma zryta banie i tyle to nie nasz poziom chodzmy na inny topic, bo ten ma przeslanie na minusie, jak i jego autorka

Gość matko boska nnie wierze
autorko ode mnie z pewnością nie jestes piękniejsza! ha! ja jestem nie dość że piękna, zgrabna to jeszcze inteligentna i skończyłam zagraniczną uczelnię a ty z pewnością pusta jestes jak but z lewej nogi :)

faceci latają za mną a ja przebieram sobie w nich jak zechcę, a tys pewnie uczepiła się jakiegos przydupasa i ci sie wydaje ze pana boga za nogi chwyciłas, haha

Gość Ewaldi
mam takie wrażenie, że te pięknę które się tu chwalą swoimi super wymiarami i włosami BLONDIE to mają 50 groszy płacone za jeden tekst napisany od , właśnie od kogo ?

Gość kathy19
co wy prostaczki możecie wiedzieć o życiu (pisze do grubasek) żeby mieć taki wygląd jak mój to nawet nie wiecie ile mnie to kosztuje żeby rzygać tak, żeby mój facet tego nie zauważył.

kathy40 hehe :) Wiesz co powiem szczerze jestem w podobnej sytuacji jak ty tyle, że nie mam potrzeby aby się tym wszystkim chwalic :) Uważasz się za inteligentną? No sory z takim zachowanie daleko ci do ambicji ;p

Gość kathy19
Wlasnie polozylam sie z laptopem kolo Marcina i moge juz z wami pisac na lezaco :) Zaraz trzeba isc lulu, bo rano trzeba wstac, dobrze ze mnie podwiezie bo nie moglabym sie tluc autobusami tak jak wy biedne grubaski

Gość mtygajsjd
autorko!! ja mysle kategoriami ludzi gdyby nie fryzjerka nie miałabys tyle siana na głowie. dodam ze pracuje w strazy lesnej!! są ludzie i taborety ale jak ktos jest pojebanym stolkiem to wspołczuje, moge byc i grubaską, za to mam cos w glowie nie to co ty

ano ja od poczatku tu nie jestem, dopiero teraz wpadlam na chwilke...ale jak byk widac juz po pierwszym poscie, ze to nie realia..chociaz, hmmm nic mnie juz nie zdziwi

facet z branży finansowej to dno! nigdy takiego nie wezmę. mój musi mieć własny biznes a nie pracowac u kogoś! to wstyd!

Gość kathy19
muszę pędzić zrobić kolację Marcinowi, bo mi kasy znowu nie da na tipsy i tlenienie włosów :O

Gość kathy19
Ten co pisze o bulimii to podszywacz, nie reagujcie :) Jedna z cech ktora kocham u mojego chlopaka jest to ze nie chrapie w nocy :) moge sie do niego przytulic i zasypiamy razem jak niemowlaki :)