Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lapucapuqq89

Poznalem fajna kobiete!

Polecane posty

Gość lapucapuqq89

Tak jak w temacie.. poznalem fajna kobiete.. widac ze jest mna zainteresowana, ale ja ciagle to olewam. ciagle robie sobie z niej zarty, nic nie biore na powaznie. nie wiem o co chodzi :/ dodam ze nigdy wczesniej nie mialem kobiety.. co sie k.... ze mna dzieje? lol

Gość Kobieto szkoda mi Ciebie
idz juz spac :p

Gość lapucapuqq89
hahah.. to nie byla dobra rada :/ ide niedlugo.. ;p musze sie dowiedziec co sie ze mna dzieje.. ktos mial taki stan..? ooo

Gość Kobieto szkoda mi Ciebie
tak miał -my wszyscy mamy :p

Gość blackpearl20
Typowy facet, ktoś połechtał jego ego, to mało się nie posika :P a podobno to kobiety są próżne...

Gość lapucapuqq89
@blackpearl tzn. moze powodem jest to, ze po prostu nie podoba mi sie z wygladu? gdy spotkam juz osobe ktora mi sie podoba.. bardziej kontroluje to co wypowiadam.. to co mowie i wogole... a jak rozmawiam z osoba ktora mi sie nie podoba to po prostu mowie co mi lezy.. no ale tez bez przesadyzmu ;P

Gość lapucapuqq89
up up

Gość lapucapuqq89
kur.. to dlaczego tak mam.. ze jak nie zalezy mi na kims.. to zaczne sobie jaja z tej osoby robic.. wszystko na luzie i wogole.. a jak spotkam kogos ladnego to zaraz stres, co sobie pomysli JAK, jak to powiedziec, co powiedziec.. ech dlaczego kur... taki jestem? co sie ze mną dziejeeeee

Gość blackpearl20
Czekaj, czekaj... bo już nie rozumiem... tytuł topu brzmi: poznałem fajną kobietę... i ci się nie podoba? i ją olewasz?... Proszę o wyjaśnienie...

Gość lapucapuqq89
tak.. poznalem fajna kobiete.. ale nie podoba mi sie z wygladu i po prostu olewam ja.. tzn. nie tyle ze olewam ale robie sobie z niej zarty na kazdym kroku..

Gość lapucapuqq89
up up

Gość lapucapuqq89
do gory..

Gość lapucapuqq89
nikt sie nie wypowie?!!!!!!!!!!!

Gość blackpearl20
człowieku sam nie wiesz w co ci ciepło.... to skąd my mamy wiedzieć?

Gość lapucapuqq89
o jednak zyja tu ludzie ;p

Gość blackpearl20
żyją i zastanawiają się czy się chwalisz czy żalisz?

Gość blackpearl20
żyją i się zastanawiają czy sie chwalisz czy żalisz?

Gość tak ofermo
,masz rację .Twoja teoria się calkowicie potwierdzila . Juz wiadomo dlaczego kobiety tak za Tobą szaleją . Mozez mowic jednej czy drugiej i innym frustratkom ,ze masz je gdzieś,.mozesz je nawet zwyzywac a one i tak za Toba beda szalaly .Jest d okladnie tak jak mowiles ; Ty im plujesz w pysk a one mowią ,ze deszcz pada:D a ta druga ( wiesz o kogo chodzi):D jest 100 razy gorsza od tej pierwszej Twojej fanki) ( tzw.farbowany lis) ,wiec uwazaj na nią. i gratuluję zdrowego rozsadku i dystansu . 🖐️

Gość do offermy
W związku z pojawiającymi się insynuacjami na mój temat chciałabym podkreślić, że nie jestem zainteresowana offermą, byłam jedynie zainteresowana tym, co chciał powiedzieć. Chyba, że nie chodziło o mnie- to przepraszam :D

Gość do offermy
A po drugie w wypowiedzi ofermy nie zauważyałam, żeby byla obraza kobiet, akurat takie podejście mi się podoba.

Gość lapucapuqq89
to jest straszne :p oczywiscie probuje ja splawic, czego nigdy nie robilem i zawsze wychodzilo mi na gorsze.. ale odkad zaczalem wszystko brac na luz i gadam nie do rzeczy to ja to bardzie "jara"..... natomiast z drugiej strony gdy spotkam fajna/ladna kobiete to zaraz sie stresuje i przezywam co tu zrobic i jak zrobic by wyszlo na dobre... nie wiem co tu ze soba zrobic... wczesniej raczej zawsze staralem sie byc powaznym, ale nic mi sie nie udawalo.. a odkad sie zmienilem musze sie odganiac od nich czy powinienem w takiej sytuacji w jednym jak i w drugim przypadku caly czas tak samo sie zachowywac (tzn. robic sobie zarty) czy co tu mam robic? bo ku.. juz sam nie wiem!!! dodam ze to nie sa chamskie odzywki, czy tak ze ja mieszam z blotem.. ale robie to w sposob delikatny, daje podteksty itd.

Gość lapucapuqq89
up.

Gość lapucapuqq89
UPUPUPUPUPUP

Gość diagnoza brzmi
jesteś jeszcze dzieciak

Gość lapucapuqq89
nie do konca.. ale zapewne przyznasz mi racje.. ze jak jestes powazny z kobieta.. to bedzie Cie zlewac, natomiast gdy robisz sobie z niej zarty i olewasz to tym bardziej ma "chec" na Ciebie.. i wtedy to juz musisz kombinowac ;)