Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1157

Wielka Kumulacja RMF FM

Polecane posty

Gość nabrany
W wielką kumulację gram już 5 lat i jeszcze nic nie wygrałem,moim zdaniem to wielkie oszustwo.

Gość Mnichu
To jedna wielka sciema 200 poszło na sms . jak było wiecej to 4 razy wysłalem i co niezadzwonili a te posty na temat wygranej to pewno kazdą pracowniką pisać ze ktoś wygrał a to jest jedna wielka ogromna sciema!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słuchajcie ludziska WIELKA KUMULACJA W RMF FM TO ŚCIEMA!!!!!!!!

Gość weeez
Miałam podobnie jak ludzie wyżej. Wysłałam smsa i czekałam na telefon kiedy nagle...zadzwonił numer prywatny! Cisza w słuchawce no to mówię hasło i pyk, ktoś się rozłączył ;/ Też sądzę że oni wydzwaniają w ten sposób do wielu ludzi i czekają aż ktoś odbierze zwykłym HALO albo nie odbierze w ogóle, bo jak patrzę na tą listę wygranych to widać że wyższa nagroda jest dawana średnio co tydzień...no bo bez jaj że przez prawie miesiąc nie mogą się dodzwonić do nikogo kto by odebrał hasłem! Pic na wodę i tyle, zresztą tak samo jak wybieranie kopert z jakimś tam oznaczeniem. Wątpię żeby te koperty w ogóle istniały, po prostu jak ktoś się dodzwoni i już ma gwarantowaną kasę to oni wybierają ci sami nagrodę a nie że niby sama sobie losujesz bo chcą zatrzymać te 300tyś jak najdłużej żeby smsy ciągle napływały :))

Gość fewds
Kumulacja to kłamstwo!! Tak samo dzwonili z zastrzeżonego i cisza w słuchawce, po powiedzeniu hasła sie rozłączają!! pamietam jak kiedys wygralam bilety do kina i powiem wam ze ta rozmowa nie leciała na żywo, najpierw rozmowa z gościem a potem to puszczali w radiu! cwaniactwo tego radia nie zna granic! polecam się bawić w takie gry tylko z radiem ZET bo tam przynajmniej leci wszystko na żywo a potem można obejrzeć całe zajście na filmiku gdzie ma się ten dowód! u nich wystarczy odebrać telefon a nie w tym śmieciowym rmf fm się bawią w jakies glupie hasla! nigdy wiecej!

Gość lopezik
ja się przyznam... wysłałam w swym życiu na ten durnowaty konkurs smsów na kwotę w granicach 200 zł. I co? i tzw wielkie gó...no! Ale człowiek to tylko człowiek, naiwność zdarza się najlepszym. Jakiś czas temu, bodajże w ostatnim miesiącu suma ponad 200 tys. była dostępna przez prawie miesiąc! Żałosne wprost bo przecież jeżeli, ktoś wysyła smsa to pilnuje telefonu jak oka w głowie oczekując na ten wymarzony telefon. A oni dzwonią i wiecznie, albo "całkiem przypadkiem" ktoś nie odbiera, albo nie mówi hasła. Bo może prowadzący sam dzwoni na swój nr :D. A kiedyś jaką śmieszną sytuację słyszałam. Prezenter radiowy dzwoni to niby jakiegoś uczestnika, a sygnał telefoniczny po prostu zaczął zanikać!!! Ludzie z kogo wy durni robicie?! Wiadomo, że nie każdemu zdarzy się odebrać ten telefon, ale zanikanie sygnału tłumaczone wysokim upałem panującym na dworze? Tragedia jak można wymyślić tak beznadziejną wymówkę :/ Teraz z tego co się orientuję, odbierając telefon nie trzeba mówić już żadnego hasła. Prowadzący daje wybór spośród trzech kuferków, w których w zależności od kumulacji znajdują się rożne kwoty pieniężne. Mało kto trafia na kuferek z najwyższą kwotą ;/ Myślałam, że RMF FM jest stacją godną zaufania. Z tego co widzę po komentarzach zamieszczonych na różnych forach ludzie także tracą wiarę w rzetelność tego radia. JESTEM WAMI ZAWIEDZIONA DROGA ROZGŁOŚNIO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kotgarfield
W regulaminie nie ma informacji na temat opłaconego abonamentu.Jeżeli wygrywający taką informacje otrzyma a warunkiem otrzymania nagrody jest opłacony abonament można poskarżyć się do UKE!

Gość kotgarfield
Marzyciele,zapiszcie się do PiS,oni też dają!Ha,ha,ha

Gość ja nienawidze, swojego czasu
ja 2 razy wygralam nagrody rzeczowe w RMF FM raz plyte z muzyka, raz film. Ale odnosnie kumulacji sie nie wypowidam ;)

Gość kotgarfield
Według badań,codziennie RMF FM słucha ok.10 milionów słuchaczy,niech 1%,zagra wysyłając sms,więc prawdopodobieństwo wygranej jest złudna bo wiele osób wysyła po kilka sms-ów zwiększjących szansę od kilkudziesięciu do kilkuset.Prędzej mozna trafić szóstkę w Lotto niż tu wygrać kilka tysięcy,czyli szczęśliwiec z kilkunastu milionów wylosowany staje jeszcze przed wyborem 13 sejfów.zenada i wielkia ściema wygranej ale,głupków w Polsce nie brakuje!

Gość erererererrrrre
co za ciemna masa mysli ze moze tam wygrac:)wszystko jest ustawione

Gość zdziwiony?
Witam. W Szczęśliwej 13-tce 23 marca gość wygrał 350 tysiaków. Jakoś nikt nie mógł trafić przez długi czas a tu w ostatnim dniu kumulacji przed świętami takie szczęście i wskazał ten jeden własciwy sejf z trzynastu, i jakoś nigdze RMF nie udostepnia video z tego szczęśliwego zakończenia kumulacji. Coś to podejrzane. Czy ktoś może wie czy takie nagraie gdzieś krąży w necie? PS Na jednym z forów tez to pytanie zadałem i wpis sie ukazał a nastepnie wyladował w koszu i temat zamknięto. Dostałem informacje że nie można publikowac w archiwalnych tematach ale jak pisałem to w archiwów nie był bo inaczej post by się nie ukazał. Tez to dziwne.

Gość gość
niewiem czy sciema ale moj znajomy wygral 150 tys a do mojej kolezanki zadzwonili ale poylila haslo

Gość gość
ja wczoraj wygrałam.....2 esy i zadzwonili do mnie :)

Gość Matematyk 111
Chciałbym wam wszystkim powiedzieć jak to wygląda z punktu widzenia matematyki.Otóż suma zawartości wszystkich banków to jest coś około 500 00.Banków jest 10,więc średnio każdy uczestnik powinien wygrywać 50 000.Jeden 3000,drugi 20000następny7000,potem 10000 itd.Prosta matematyka,ale dlaczego tak nie się nie dzieje?Już tłumaczę .Bo przy mikrofonie siedzi jakiś negocjator(np.hubert urbański) który ma za zadanie odciągnąć konkursowicza od wybrania banku(bo średnio banki płacą po 50000)oferując mu 7000,potem 8000,potem 12000,aż klient się godzi i odchodzi z małą cząstką wygranej.Zwróćcie uwagę jak niechętnie Hubert U.pozwala na wybranie banku,a jak szybciutko akceptuje decyzję wybrania pieniędzy.Jeśli mi nie wierzycie zapytajcie kogoś kto jest dobry z matematyki ,bo mi jest przykro słuchać jak ludzie odprawiani są z małą cząstką tego co mogliby mieć. A według mnie powinno to wyglądać tak że to konkursant powinien "sprzedawać swój bank za sumę jak najbardziej zbliżoną do tych 50000 PLN,bo sprzedaż za np.10000 to jest strata dużej szansy.Pozdrawiam.

Gość mgssnake
Witam, muszę się przyznać, że na sms do konkursów RMF FM (na początku Wielka Kumulacja , obecnie "trafiona 10") że straciłem na te sms ponad 4 tys zł. Gram od 2007 roku :) Też potwierdzę fakt, że dzwoniły do mnie jakieś podejrzane osoby. A to z ofertą kredytową a to z czymś innym. Zapewne to przez akceptacje regulaminu udostępniają nasz numer innym podmiotom. Gram dalej. Myślę sobie tak spiskowo troszkę. System losujący osobę do której dzwonią wybiera taki numer który najmniej udziela się w konkursie. Proste, im wiecej dany numer gra tym wieksze dochody przynosi. Wiec ta losowość losowania jest trochę wypaczona. W informatyce algorytm losujący można podporządkować pewnym regułom. Zdziwiłem się i zaszokowałem z lekka czytając wszystkie posty: "że cała rozmowa odbywa się poza anteną- że jest to nagrywane i później ewentualnie odtwarzane)

Gość Jebaniutki
Eh ludzie ludzie jacy wy głupi i naiwni. Przecież jakby to był fake to już dawno jakieś organy ścigania się za to wzięły to raz. Dwa że w totka to ile graliście i ile razy wygraliście? W rmfkę przynajmniej większe prawdopodobieństwo bo z pewnością mniej nałogowców niż w totku puszczających kilkadziesiąt-kilkaset totków na każde losowanie. I w rmfce przynajmniej losy zbierają kilka-naście? godzin? A w totku losowania przeciez co kilka dni. Pomyślcie czasem. Ja wygrałem od rmfki lcd 55 cali na euro 2016 ale nie przez smsy tylko przez konkurs na stronie rmfki.