Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martulka1982

sposob na dziwczynke ????

Polecane posty

Gość martulka1982

mam 2,5 syna i stiwrdzilismy z mezem ze czas na dugie dziecko, nie ukrywam ze chcielibysmy miec parke ..... moze znacie jakies sposoby ?????

Gość palnij się cegłą w łeb
na pewno wyjdzie dziewczę jak marzenie:o

Gość poszukaj w necie
seks 48 h przed owulacją i pozycja klasyczna- to na dziewczynkę na chłopca _ seks w dzień owulacji i poz. od tyłu ja celowałam w chłopca i ta metoda się sprawdziła, dokładny opis znajdziesz w necie, poszukaj "planowanie płci dziecka" podobno dziewczynkę łatwiej zaplanować niż chłopca sprawdza się w ok 75 %

Gość palnij się cegłą w łeb
gówno prawda:p ja wg tych wszystkich metod powinnam mieć dziewczynkę i mam chłopca:p

Mnie tylko Chinski kalendarz plci powiedzial ze druga dziewczynka i jakims cudem trafione a wszystko wskazywalo na chlopca....nie jest latwo strzelic parke :/

Gość poszukaj w necie
wulgarnie się wyrażać to potrafisz, a czytać ze zrozumieniem to już inteligencji brakuje... chyba nie doczytałaś, że sprawdza się w ok. 75 % !!! !!! !!! nie ma 100% pewnej metody ale skoro można zwiększyć prawdopodobieństwo, to nie zaszkodzi spróbować, najwyżej się nie uda :)

Marzylam o synku a mam 2 piekna coreczke i jestem szczesliwa a 3 raz nie podchodze :) Chociaz syn mi sie marzy bo pewnosci nigdy miec nie bede!

Gość martulka1982
przeciez wiem ze nie ma 100% metody ale jesli mozna choc troszke sobie pomoc ;))

poszukaj w necie- mi ta metoda sie sprawdzila i mam slicznego synka :) nie celowalam, bo bylo mi wszystko jedno- ale jak to czytam to sie wszystko zgadza :D oczywiscie nie ma metody 100% ale chyba warto sprobowac :)

Gość martulka1982
dzieki .... dam znac co z tego wszlo ;))

Gość poszukaj w necie
tylko musisz wiedzieć kiedy masz owulację, ale to nie jest takie trudne, trzeba tylko dobrze znać swój organizm

Poszukaj na forum. Jest cały temat, gdzie dziewczyny planują metodą Wójcika. :)

Gość EGZE
kolejna pusta lalka która chce dziecko dla zaspokojenia własnych zachcianek, "parka", no nie mogę. Parka moja droga nigdy sie tak nie dogada jak brat z bratem (bo siostry to gorzej) więc na cholere ci parka, zeby sie koleżankom chwalić??? Czy żeby ubierać dziecko w różowe badziewia i robić sobie z niej przyjaciółeczkę która sie na Ciebie wypnie jak po raz pierwszy puści się w gimnazjum. Z babami same problemy, ale puste lole zawsze chcą "dziewcyneckę", sama zobaczysz jakie to przereklamowane. A wiekszosc facetów woli brata niż siostre, w dorosłym życiu mają zupełnie inne kontakty, zainteresowania. Ale ty musisz mieć "parke" ojojojoj.

Gość o nie nie nie
ty chcesz rodzeństwo dla syna czy egoistycznie i stereotypowo musisz mieć parkę?? Co to w ogóle za podejście chore??? A jak będzie chłopiec to co, popłaczesz sie??? Lalkę sobie kup w różowej sukience zamiast sie brac za robienie dzieci dla zaspokojenia swojego ego.

Gość do pań/panów powyżej
Coś mi się wydaje, że dwa poprzednie posty napisały jakieś rozgoryczone mamy synków, którym nie udało się urodzić dziewczynki i teraz usilnie chcą nas przekonać, że chłopaki są super a dziewczynki beee... A prawda jest taka, że nieważna jest płeć ale to na jakiego człowieka wychowasz dziecko. Ważne jest jakie wartości mu wpoisz. Są przecież fajni chłopcy i rozpuszczone dziewczyny ale także paskudne chłopaki i grzeczne dziewczynki! Ważne co im przekażą rodzice i czym nasiąkną za młodu. Patrząc na dwa powyższe posty usze powiedzieć, że z Waszych dzieci wyrosną wyjątkowo wredne, złośliwe i jadowite dzieci. Mając taki przykład nie mają zbyt wielkiego wyboru. Biedactwa! :O

Gość sakdslddnss
Metoda owulacyjna odnośnie płci się sprawdza. Trzeba mieć tylko w miarę regularne cykle i na 2-3 dni przed owulacją zacząć się starać o dziecko jeśli chce się mieć dziewczynkę. Niekoniecznie musi się udać, ale plemniki żeńskie przeżywają dłużej i jest duże prawdopodobieństwo, że będzie dziewczynka. Natomiast chłopca płodzić w dzień owulacji, bo męskie plemniory żyją krócej. Ja zastosowałam i się córcia udała. A co do pozycji to akurat w to nie wierzę :D:D:D