Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 37lletnia sylwia

podrywa mnie chłopak 12 lat młodszy ???!!! skorzystać

Polecane posty

Gość 37lletnia sylwia

Mam młodszego brata, kiedys go odwiedziłam i tam był jego kolega. Zamienilismy grzecznościowo pare słów. Za kilka dni znowu go spotkałam u mojego brata i znowu chwile porozmawialiśmy. Mój brat jest młodszy o tego kolegi o rok. Studiuja na tej samej uczelni tylko, że mój brat rok niżej. W czasie ostatniej wizyty u brata byłam świadkiem rozmowy na temat jakiejśc tam książki do któregos egzaminu. ten kolega ( Piotr) powiedzia, ze ma ta książke i może ja pozyczyc do skserowania. Brat oczywiście sie ucieszył i poprosił mnie czy mogłabym zrobic takie ksero u siebie w pracy ( mam w pracy ksero stad taka mozliwość). Oczywiście sie zgodziłam i wymieniłam sie z tym kolegą numerem telefonu ponieważ miał zadzwonic kiedy mi ta książke przyniesie. Po kilku dniach przypadkowo przyszedł sms o treści " teraz nie mogę bo bede ogladał skoki" ( oczywiście wiedziałam ze to nie do mnie ale z usmiechem odpisałam " dobrze to po skokach bedziesz mógł"... na co przyszedł kolejny sms " oczywiście przepraszajacy za pomyłkę i z usmiechnieta buźką, oraz treścią, że skoro bedzie mógł to skorzysta"... takie zartobliwe smsy wysyłalismy przez cały wieczór. Oboje wiedzielismy ze to tylko zwykły zieg okoliczności z powodu pomyłki ale fajna była ta wymiana smsów. Alwe mineło kilka dni i znowu dostałam smsa o treści " Usmiechnieta buźka i no masz i znowu sie pomyliłem.. a wczesniej nie było żadnego pomyłkowego smsa".. ale podjełam temat i znowu tak sobie smsowo pożartowaliśmy.. potem znowu dwa dni przerwy .. i kolejny sms od niego " tym razem z pytaniem.. co tam pani ciekawego robi".. " odpowioedziałam ze oglądam tv..." i tak od słowa do słowa i nwou smsowa dyskusja ale coraz bardziej zawężająca sie wokół tematu flirtu.. No i wczoraj kolejny sms " no alez jestem nieuwazny znowu sie pomyliłem i usmiechnieta buźka" oczywiście podjełam temat i kolejne 2 godziny smsowania ale tym razem podteksty wyraxniejsze z jego strony... ze musi bardziej sie starac aby mnie poderwać".. na co ja mu odpisałam " nikt nie mówił ze bedzie łatwo".. na co on opowiedział " tym ciekawiej". a na koniec napisał ze jesli myslę ze specjalnie się myli... to mam rację

Gość Tionee++
nawet nie czytam tego bełkotu starej, wyglodniałej suki do konca. Bo to żalosne.

Gość zdradzacz
nie lubi twojego brata,a na Tobie jak na starej piczy chce sobie poćwiczyć ;O

podoba mi się ta rozmówka smsowa:) facet ma 25 lat!!! jest ok. Fajne się zaczeło... i mozna kontynuowac:) faceci lubią starsze kobiety... ja bym tam nic przeciwko nie miała:):)

Gość 37lletnia sylwia
czyli nie skorzystać a szkoda...

Gość 37lletnia sylwia
no ja tez własnie nic przeciw nie mam.. tym bardziej, ze nie było założenia ze ma cokolwiek byc.. ot zwykły przypadek :") i fajne inteligentne teksty a nie jakies wulgaryzmy ( lubi mojego brata przyjaxnia sie od wielu lat)

Jestem ciut młodsza od Ciebie i w szczeslwym zwiazku, ale będąc na Twoim miejscu- nie zastanawiałabym się długo//:) zdrowa babka jesteś i tyle. skoro pociągasz fajnego, dowcipnego 25 latka to tylko pozazdrościć Ci inne "prawie" 40stki moga:) nic na tym nie tracisz...a znajomosć moze się okazac przyjemna..:)

Gość 37lletnia sylwia
nie no stara sie nie czuję... ani nie wyglądam ( uważam ze jak na ten wiek to trzymam sie całkiem dobrze i nie jeden kolega z pracy zawiasza na mnie dłuzej wzrok.. ale zainteresowanie ze strony tyle młodszego.. to pierwszy raz;).. młodsi o 5 lat owszem zainteresowani ale o 12 ??!!.. przyznam ze korci mnie jak diabli:)

Gość 37lletnia sylwia
hehhee no własnie nie trace niby nic... a przede wszystkim nikogo nie zranie bo jestem od 3 lat sama ( los tak zadecydował.. wypadek samochodowy) gdybym była w stałym związku nawet nieformalnym to nawet bym sie nie zastanawiała nad taka ewentualnoscia.. ale skoro jestem sama ;)

a no własnie...jesteś sama...i zrób cos dla siebie... później będziesz żałowac... a tu jest taka róźnica wieku, ze w sumie sie ona zaciera... mój jest z kolei starszy ode mnie... ale wiek nie ma znaczenia a tym przypadku:) gorzej jakby miał z 18 lat:P

Gość 37lletnia sylwia
hehe no może i racja nie ma co sie zastanawiac tylko korzystac z zycia.. bo kto wie co bedzie za rok czy dwa;) a tak przynajmniej na zasadzie.." trwaj chwilo... jestes piekna" mozna sie zyciem nacieszyc

Gość A potem twoj brat bedzie
poswmiewiskiem.Ze ma puszczalska siostre.

"trwaj chwilo..jestes piękna"- bardzo dobrze powiedziane:) pamiętaj, ze On ma Cię zdobywac..:) nie narzucaj się sama, bo jednak...w tym wieku nie wypada... a jak wyskoczy z jakims zaproszeniem na drinka..to ładnie się zgódź:) powodzenia

Gość 37lletnia sylwia
obawiam się tylko że ten chłopak jest gejem :/ widzialam kiedyś go w niecnej pozycji z moim bratem...no ale geje też mnie pociągają i wiecie co zrobię? napiszę do niego smsa z tela mojego brata - zaprosze na noc - bratu dałam tabletke gwałtu i schowałam w pawlaczu, położyłam się w jego łózku spryskałam jego perfumami, a potem przyszedł On ...bylismy w łozku i on nagle mówi "a dzisiaj nie ogolileś pipki? " ale byłam w szoku!!! okazało się że moj brat ma miedzynogami to co ja!!!! zastanawiam sie czy powiedziec o tym rodzicom?

Gość 37lletnia sylwia
taki mam zamiar... No bez przesady z tym puszczalstwem hahaha

Gość byś sie wstydziłą
cipki nie golisz?! taka stara baba afee

Gość 37lletnia sylwia
nieładnie sie podszywac pod kogos.. ale co tam.... :) na forum sa rózne typy hahaha

Gość Stara a glupiaa

Gość 37lletnia sylwia
i było super :)

Gość baby som gupie

Gość zbładziłam
czemu głupie?? jak im było ok.. to dobrze a widac, że babka zadowolona. fajnie ze sie podoba takiemu młodemu to znaczy ze zadbana.. a tu od razu ze głupie... korzysta z zycia i wszystko na ten temat.. i słusznie

Gość po 40 kob
jestem od ciebie trochę starsza i niedawno wyszłam za mąż za 13 lat młodszego faceta. nie widzę w tym nic dziwnego, 100 razy wolę 30 latka niż 40 latka. najwazniejsze czy ci sie podoba, jesl tak to jego wiek powinien być atutem dla ciebie

Gość 37lletnia sylwia
dzięki za miłe słowa. Nie liczę na to że odrazu slub itp.. bo to sie nie za czesto zdarza.... ale fajnie jest.. przynajmniej na ten moment a jak sie skończy ( bo zapewne skończy) to będa miłe wspomnienia

Gość eew
ja bym się bał bo takim 37 letnim babskom jedzie z p......dy

Gość 37lletnia sylwia
a może to od twojego... zalatywało a ty biedaku sie nie zorientowałes...

Gość red blue
eew dobrze jej dowaliłeś pociesza się stara rura z grzybicą pochwy

Gość eew
pewnie chce ją zerżnąć w tyłek bo z takimi starymi rurami normalnie nie ma co bo są rozwalone

Gość qwertionariusz
byłem ze starsza babką i uwazam ze takie babeczki sa bardzo sexi i bardzo apetyczne te laski kolo 20tki to puste same a o sexie to moga tylko posluchac bo wiedzy to zadnej nie maja zadbana 40tka to sam miod mniammmmm

Gość eew
jezu następny nekrofil o fuj