Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KawaC074

POMOCY!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Hej wszystkim, dzis rano wrucilam od lekaza dowiedzialam sie ze mam zaburzenia z odrzywianiem sie. Mam 17 lat, i lekaz powiedzial mi ze powinnam przy moich wymiarach wazyc 18 kilo wiecej, lecz moja waga nadal idzie w dul. Zostaly mi porobione badania na tarczyce, na anemie i duzo innych, lecz moje wyniki beda dopiero za tydzien. Dostalam od niego skierowanie do specijalisty lecz ja uwazam ze moge sobie sama dac rade, i bym byla z tego bardzo dumna. Tylko teraz niewiem od czego mam zaczac? Co ja mam robic? Chcialabym bardzo przytyc bo nawet jak podniose rece to moge sobie zebra liczyc. Nie potrafie jest normalnie, mysle o jedzeniu non-stop lecz nie potrafie isc i go zjesc bo caly glud mi przechodzi, lub zbiera mi sie na wymioty. Kazdy posilek jej jakas 1godziene, zupe takrze. Zadko mam apetyt na jedzenie, nieraz sa dobre dni potrafie cale trzy dni jesc lecz potym 5 dni nie jem, bo niechce. Nieraz jest tak ze 2 jablka i 3 batoniki mi wystarcza. Czy ktos mi moze pomuc, prosze. Ja potrzebuje pomocy w tym co ja powinnam jesc, i ile razy dziennie by z tego wyjsc. Prosze o odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować