Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FlugloFlugloFL

Nie jestem materialistką.

Polecane posty

no trudno moja droga skoro potrafi wydać 10 zł na fajki czy iść na gry zamiast doładować tel żeby mieć kontakt z Tobą no sorry coś za coś ...a tak on zwyczajnie Cię wykorzystuje Ty mu doładujesz tel a on jeśli ma kasę zafunduje sobie fajeczki

OStatanio nie kupowałam karty to nie miał jej przez miesiąc.. teraz chocby coś mi się stało, nie wiem co to nie ma z nim kontaktu, mam smsy, nie mam jak dzwonic, ale i tak nie będe mu włazic do tyłka. Napisałam mu teraz, że jak będzie miał od kogo to niech zadzwoni, bo chce mu coś powiedziec. Powiem mu, że skoro mamy się jutro spotkac, to niech się spodziewa rozmowy o tym wszytskim, bo ja już nie daję rady. ja musze warowac jak pies w domu, nic mi nie wolno, a on mnie sprawdza

Nigdy, powtarzam nigdy przez cały związek nie odwołalam spotkania z nim, on to robi notorycznie, a ja np jest jak teraz jest chory to ja go nie mogę odwiedzić.. on bywa u mnie kilka razy w tyg, ja nie mogę bo on ma małe mieszkanie, pokój dzieli z tatą i mi mówi, ze czuje się niekomfortowo.. także jak nawet ja mówię, ze chce isc, że mi to nie przeszkadza, zachować też się umiem to on nie.. byłam tam przez całe 1.5 roku może z 8 razy, jak nie mniej.. . uważacie, że to ok? na dodatek tydz już choruje i ja nie mogę nawet go odwiedzic! zadzwonić, powiedziałam mu, ze jutro widzimy się na neutralnym gruncie, że ja nie będę z nierobem, nie będę sponsorką, utrzymanką, żeby nie próbował mnie udobruchać, bo zaprzysięgłam to sobie. dzwonił od siory, więc powiedział MUSZE KONCZYC, BO MIAłEM MIN, PRZEPRASZAM KOTULKA, PA. zagotowało we mnie, jutro będzie cięzki dzien

Gość kucharka natalia
zwiazek to nie tylko przytulanie sie i caluski jak sie okazuje, to ciezka praca i staranie sie dla tej drugiej osoby ja tez mialam keidys taki poglad ze zeby zwiazek byl udany to wystarczy ze ladnei sie ubiore i bede ladnie pachniec ale rzeczywistosc sprowadzila mnie na ziemie, aby razme mieszkac to pracowac musza dwie osoby chyba ze zamierzacie mieszkac potem u waszych rodzicow twoich albo jego alboi w ogole nie macie zamiaru ze soba mieszkac wtedy lepiej to zakonczyc, moj facet jest dla mnie wzorem do nasladowania i takiego tez Ci zycze!!