Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła marry ann

zaczepił mnie facet na przystanku

Polecane posty

Gość coś mam wrażenie że
chce cię tylko przelecieć i zapomni o tobie, to normalne

Gość TH is IT R
Ja zawodowo uwalniam biały płyn.

DZIS CIE SZUKALAM - własnie on mnie zaczepia na każdy możliwy sposób jaki sie da.. tak jakby mnie uwodzi.. nie wiem jak to opisać.. :P coś mam wrażenie że - ja sie absolutnie nie spieszę, raczej on wychodzi z inicjatywą wszystkiego, proponuje, stara sie itd. Looooser - ja mam wrażenie, że on nie chce mówic o przeszlości, bo coś mu nie wyszło z jakąś dziewczyną... nie chciałabym, żeby w moim przypadku powtórzyła się historia którejś z forumowych pań, biednych żalących się, że ich facet nadal kocha byłą itp. :o nie wygląda zupełnie na podrywacza.. trudno mi ocenić całą tą sytuacje teraz..

Gość TH is IT R
Pewnie jakiś PUA Oni mają w zwyczaju macać dziewczyny

DZIS CIE SZUKALAM - ten, z ktorym się umawiam też ze mnie żartuje i drwi, ale nie jest to w żaden sposób obraźliwe.. :D TH is IT R - daruj sobie.. :D coś mam wrażenie że - myślisz, że ja nie mam takich obaw na samym początku znajomości..? ;)

Gość coś mam wrażenie że
skoro nie chce nic Ci powiedzieć o przeszłości i jeszcze sztucznie zaznacza, że to temata tabu, ja bym uważała na niego, moze to w ogóle jakis sekciarz... a czy on jest dla Ciebie w jakis sposób namierzalny przez naszą klasę, goldenline, linked in, albo cokolwiek innego? nich pozna Cię równiez ze swoimi znajomymi, spotykajcie sie na nautralnym gruncie raz z twoim raz z jego towarzystwem... to terż bardzo dużo daje, jeżeli chcemy kogoś poznać :)

Gość TH is IT R

Gość TH is IT R
jestem pewny ze to PUA

Gość coś mam wrażenie że
właśnie, tym bardziej, że pisałaś, że z wyglądu jesteś typem szarej myszki, czyli mogą na pierwszy rzut oka lgnąćdo Ciebie osoby, które mają na celu zmanipulować Cię... może troche przesadzam, ale jakoś tak to odbieram..

Gość DZIS CIE SZUKALAM
to drugie to podszyw.. kaffe uczy dziecinady...nie brania odpowiedzialnosci za swoje słowa. Nie lubię jak ktoś z kogokolwiek drwi. To żaden sposób na podryw.:O

Gość TH is IT R
Kobiety lubią takich alfa co nie boją się z ich drwić

Gość mi tez na oko wyglada
na podrywacza, ukrywa cos napewno mi sie kojarzy tylko jedno z tej historii - wielka chettka na SEX z jego strony

Gość TH is IT R
to pewne

Gość DZIS CIE SZUKALAM
On na sex, a ona na co ma ochotę, hm?:)

Gość coś mam wrażenie że
mnie też drażnią tacy, co drwią z nowopoznanej dziewczyny i wydaje im sie, że są zabawni - znałam takiego jednego kiedyś, to był typ lekkoducha i bawidamka, a potem jak sie okazało...uwaga! uwaga!.... mamisynka! :)

Gość wesołaMARYann
coś mam wrażenie że - on nie ma konta na żadnym portalu społecznościowym, no i nie chce mi powiedzieć, gdzie pracuje! :o niby można to wytłumaczyć tak, że konta nigdzie nie ma, bo ze znajomymi gada przez telefon, czuje sie za stary na takie rzeczy.. a co do pracy, moze wykonuje zawód, którego sie wstydzi..? no sama nie wiem, co o tym myśleć... ale facet sie wysila, zaprasza mnie w różne miejsca, wydaje na mnie kase.. żeby wciągnąć mnie do jakiejś sekty? :o a miało być tak pięknie.. :(

Gość Jevco
Z tego co tu widzę to koleś wykorzystuje wszystkie techniki PUA. Eskalacja kinestetyki, Cocky & Funny i inne bzdety. Do tego pewność siebie, odpowiedni ubiór, kontakt wzrokowy + mowa ciała i już niedługo będzie mógł się zanurzyć w twych majteczkach.

Gość wesołaMARYann
w takim razie nie spotkam się z nim więcej! :o

Gość TH is IT R
Ja mówiłem że to PUA

Gość Jevco
Przykro mi bardzo, ale taka jest rzeczywistość. Podrywanie na przystankach, ulicach, w galeriach handlowych czy sklepach to jest tzw. Day Game. Niektórzy "adepci sztuki podrywania" zaczynają swoją przygodę w społeczności PUA właśnie od tego. Najlepsze jest to, że teraz wszyscy widzą w tym gościu jakiegoś manipulatora, który chciał tylko seksu. Gdyby kontakty męsko-damskie nie były tak skomplikowane, to ŻADEN facet nie musiałby stosować tych całych sztuczek PUA.

Gość wesołaMARYann
no kurcze, ale mnie straszycie.. :( a może on jest zupelnie normalny i zwyczajny, tylko po prostu bardzo mu sie podobam, a Wy mnie tutaj nastrajacie, że ma złe intencje..? nie wiem sama, co o tym myśleć.. dawno nie mialam tak mieszanych uczuć..

Gość TH is IT R
PUA ma takie intecje żeby poderwać dziewczynę odbyć z nią przynajmniej pocałunek a najlepiej stosunek i pochwalić się tym na ich forum. Pewnie już teraz pisze tam o raportach że zarach Cie zamknie i takie tam

Gość traktat
jak to za stary na portale? 24 lata i twierdzi ze za stary? dziwne...mógł przecież powiedzieć, że go co najwyżej nie bawią takie rzeczy i woli telefon, znam takich, coś koleś kręci...

Gość wesołaMARYann
nie powiedział, że jest za stary :D sama sobie tak pomyślałam :D w każdym razie on znacznie bardziej lubi rozmawiać przez telefon. ;) nasza znajomość jest strasznie świeża.. nie wiem, co on o tym myśli.. ogólnie ja jestem w lekkim szoku.. i po dłuższym namyśle wydaje mi sie, że on wywiera na mnie jakąś presje.. troche mną manipuluje.. jakoś nie bardzo liczy się z tym, że np. powiedzialam, że nie chce sie do niego za bardzo zbliżać, bo dla mnie to jest za wcześnie.. i pocalował mnie wbrew mojej woli :o obawiam sie, że macie racje z tą teorią, że może był na jakimś kursie i coś tam.. bo swoją drogą nie całował najlepiej :D

Gość wesoła MARYann
ktoś mi zakosił moje nicki!

Gość Jevco
To nie do końca tak. Każdy system uwodzenia stworzony obojętnie przez kogo, czy to BadBoy, MM, DavidX, Zana czy jakiegokolwiek guru PUA miał swój początek z jakiegoś powodu. Tym powodem były kobiety, a dokładniej problemy z kobietami. A to, że powstała cała społeczność, gdzie dzielą się raportami z pastwisk o domknięciach to zupełnie co innego. Tam nie chodzi o chwalenie się, ale o wytknięcie błędów. Pua to dość długi temat ...

Gość wesoła MARYann
no kurczeee! :( nie chce, żeby mnie uwodził po tygodniu znajomości! :o bez przesady... moze wykorzystywać te umiejętności po miesącu, ale nie wcześniej!

Gość TH is IT R
To sie robi odrazu

Gość wesoła MARYann
dzieki chłopaki za cynk! 🌼 ja mu pokaże.. kto mieczem wojuje od miecza ginie. ;) że tak powiem.. trafiła kosa na kamień. :D teraz wymyśle tylko, jak mu sie odpłacić za te okrucieństwo próby "uwiedzenia" mnie... wolałabym, żeby chciał mnie poznać.. i żeby był SZCZERZE mną zainteresowany... :o ale za to, że mnie oszukuje, niestety.. musi spotkać go kara. :)

Gość coś mam wrażenie że
gubie sie od tych podszywów, chce Ci cos napisać, ale ten wszawy podszyw tu ciągle siedzi :O weź sie wreszcie zaczernij autorko topiku, co? To jest proszszte niż Ci siewydaje :P