Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaaaaaa88

ILE DZIENNIE MOGĄ?

Polecane posty

Gość kajaaaaaa88

kochałam sie z facetem wieczorem, nastepnie rano też chcialam On mówi ze mu nie stanie, ale nawet mi pozwolił sie dotknąc . Co o tym myslicie? facet moze tyle sie kochac? rano i potem wieczorem?

Ja mogę... Jeszcze w przerwie obiadowej z raz ;-)

Gość kajaaaaaa88
to dlaczego mój tak zrobił? dlaczego tak sie usprawiedliwia?

Gość dxb3n10n319
wiesz zalezy od wieku, ale bez przesady. ja moglbym znacznie czesniej niz moja chce ;) mysle ze 3 razy dziennie byloby akurat zakladajac 24h razem ;) i w miare normalnie ;) raz dziennie jesli nie ma problemow i czlowiek jest usmiechniety to tak czesto jakby chciala ;) mam 25 lat ;) mmmm cudownie nie wychodzic z lozka caly dzien, widzisz u mnie problem w tym ze ja nie dochodze tak szybko a wrecz przeciwnie dosc dlugo co skutkuje obtarciami i brakiem kolejnych igraszek :(

Ja mam 34 lata prawie i też daję radę 3x dziennie...

Gość kajaaaaaa88
rozumiem, mój ma 28 lat i raczej wszystko trwa krótko, taki stosunek 5- 10 minut

Gość kajaaaaaa88
co jest nie tak ? :-(

Gość dxb3n10n319
kaju kobieto o pieknym imieniu ;) a podobasz mu sie? a nie ma zmartwien? a w pracy wszystko ok? powodow moze byc masa widzisz grunt to rozmowa w zwiazku ja CI powiem ze swojego doswiadczenia - swiat jest zlosliwy i ludzie sie czesto nei dogrywaja pod wzgledem seksu, jak pasuja sobie w reszcie to w seksie nie ;) widzisz kaju bylibysmy razem to nie odmowilbym Ci w ogole dla mnie to absurdalne jak facet moze odmowic... wina stereotypow :P

Gość to jest faza
To nie tyle zalezy od wieku co od temperamentu.!!!Temperamentu.Widocznie raz dziennie mu wystarczy.

Gość jest na to rada
A niby to dlaczego facetka moze odmowic a facet niby nie?Co wy ....Jak nie chce to jego wole tez trzeba uszanowac.

Gość kajaaaaaa88
dxb3n10n319, skoro mi mówi ze mu sie podobam to chyba nie kłamie, zresztą jest bardzo oddanym facetem , kochajacym .Czy to wina zmartwien, pracy - nie wydaje mi sie. No ja od kiedy odstawiłam tabletki mam bardzo duża ochote, licze sie z Nim i nie napieram , ale zastanawiam sie własnie czy za duzo od niego wymagam by np wieczorem i rano sie kochac?

Gość kajaaaaaa88
jest na to rada, oczywiscie ze kazdy moze odmówic, ale nie tego dotyczy topik

Gość dxb3n10n319
a Ty masz 22?

Gość kajaaaaaa88
naczelny Cham - nie , nie jest gejem :-) napewno :-) ja mam 23

Gość kajaaaaaa88
z góry dzisiaj założył ze mu nie stanie, nawet nie mogłam go dotykac, on tez nic w tym kierunku nie robił- to wiadomo ze nie stanie

Gość Skromny
ja jak moja ma zalozone samonosne ponczoszki i mini to moge nawet 5 razy mmm bardzo mnie to podnieca a was?

Gość dxb3n10n319
czy za duzo czy za malo pojecie wzgledne. wymagam? w moim swiatopogladzie to slowo jest conajmniej nie na miejscu. Pogadaj z nim. wiesz ja mam manie tego ze kiedys nie bede mogl, ze bede mial problemy, niebieskie smerfy z krainy V itd ja sie zalamie totalnie jak nie bede mogl ;) ukochany moj Skarb sie z tego smieje ze bez przesady ale kto wie, moze Twojego faceta to dotyka. 2 razy dziennie, kobieto masz normalne potrzeby

Gość kajaaaaaa88
ale ja tak nigdy sie nie usprawiedliwiałam, ja nawet mogłabym w czasie okresu , poprostu uwielbiam seks, chyba ze ze mna jest coś nie tak :-( ale nie tego dotyczy pytanie

Gość dxb3n10n319
a poza tym naukowcy wymyslili ze kobiety sa napalone kolo 30stki a faceci 20.... wiec jak Ty sie zachowujesz ;) zartuje ;) jest ok ;)

Gość Skromny
kajaaaaaaa zacznij sexownie sie ubierac moze to pomoze sexi bielizna itp. pomysl nad tym

Ja napiszę tak: gdyby tylko była chęć i potrzeba to ja mogę nawet trzy razy w ciągu godziny :D

Gość kajaaaaaa88
dxb3n10n319 rozmawialiśmy na ten temat ostatnio, obiecał ze nie bedzie " blokował " dostępu " uciekał" a dzisiaj znowu to samo :-( moze juz jego wiek ? niewiem, ale wydaje mi sie ze jest młody, przeciez ma dopiero 28 lat , a moze to brak kondycji?

Chmie - fajny ten Miziołek, nie? :D

Gość kajaaaaaa88
skromny, no ubieram sie , serwuję romantyczne kąpiele itp, ale dlaczego ciągle ja mam się czegoś dopominac:-(

Gość kajaaaaaa88
Brum, Naczelny........... o co chodzi z tym Miziołkiem? :-)

Gość Skromny
hmmm kurcze to naprawde jest cos nietak , jest problem moze faktycznie ma jakies problemy w pracy ?