Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaaaaaa88

ILE DZIENNIE MOGĄ?

Polecane posty

Gość Nie wiem co robićccc
Ja dziś z moim się kochałam, dwa razy skończył i miał dość... Więc się ogarneliśmy, ubraliśmy i zajeliśmy prostymi rzeczami poczym on po jakis 10minutach stwierdzil ze moze znowu ;] Takze widac wszystko zalezy od faceta

Gość kajaaaaaa88
hakunamatataaa ale to moja wina ze stosuje stosunek przerywany? nie chce nikogo łapać na dziecko, jestesmy razem juz dobrych kilka lat, zawsze stosował przerywany i nigdy nie wpadliśmy. Tabletki brałam dosyc krótko bo niecały rok. z czym ja jestem winna?

Gość kajaaaaaa88
autopsja, ja tez zazwyczaj pierwsza uciekam pod prysznic, licze na to ze jak wróci ożywi się to bedzie miał większą ochotę :-P ale u Was to bardzo szybko, przeciez tak krótko jestescie razem:-(

Gość autopsja_22
no wlasnie ;( wiec co ja moge zrobic?! juz tyle razy sie zastanawialam, przeciez ja sie w pewnym stopniu ponizam... nie chce zabawiac sie w narcyzm, bo zaden ze mnie ideal, ale uchodze za atrakcyjna dziewczyne, wiec nie moge mowic ze mu sie nie podobam, ze nie jestem pociagajace, poza tym zaden facet nie jest wart popadania w kompleksy... nie wiem czy w ogole powinnam z nim byc.

Gość to dobre jest
>>autopsja_22 no wlasnie ;( wiec co ja moge zrobic?! juz tyle razy sie zastanawialam, przeciez ja sie w pewnym stopniu ponizam... nie chce zabawiac sie w narcyzm, bo zaden ze mnie ideal, ale uchodze za atrakcyjna dziewczyne, wiec nie moge mowic ze mu sie nie podobam, ze nie jestem pociagajace, poza tym zaden facet nie jest wart popadania w kompleksy... nie wiem czy w ogole powinnam z nim byc.>> ...no pewnie.Co innego facetka.No nie?Ja tam bym go utopil.Po co to to takie w ogole zyje?....

Gość nc8249m02c
moim zdaniem on nie ma sie cyzm martwic poprostu ktores z was jest nieplodne, nigdy Cie to nie zaciekawilo? przerywany tyle lat i zero wpadki? ogromny fart? lepiej sprawdzic

Gość kajaaaaaa88
autopsja, no ja go nie zostawie , bo bardzo go kocham, mam tylko nadzieje ze sie zmieni na lepsze nasz seks :-)

Gość kajaaaaaa88
nc8249m02c no ze mną jest wszystko dobrze, na 100 % jestem płodna, a On ? niewiadomo nie miał takich badań robionych. Nigdy nie było wpadki, bo zawsze wyjmował przed wytryskiem, nigdy mu się nie zdarzyło nie zdąrzyć . Chyba mu jutro oznajmie ze albo w gumce albo wogule, bo kurcze moze to własnie przez ten stres to wszystko sie dzieje? niewiem

Gość nie marudz
moj maz moze raz na kilka miesiecy :(

Gość szkoda zdrowia
jak można się tyle razy rypać,toż to szkoda swego zdrowia w czyjąś dupę pchać,hahahaha