Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaaaaaa88

ILE DZIENNIE MOGĄ?

Polecane posty

Gość kajaaaaaa88
z rana podobno faceci maja jeszcze większą ochote na seks? prawda to?

Gość kajaaaaaa88
a moze tak jak to ktoś tu napisał -taki ma temperament?

Gość kajaaaaaa88
Brum - acha :-)

Gość Skromny
Kajaaaa z rana przynajmniej mi stoi zawsze i najdluzej wtedy wytrzymuje jest twardy jak cholera

Gość kajaaaaaa88
no własnie, czyli to prawda, wiec ja juz nie wiem

Gość kajaaaaaa88
a moze to brak kondycji z jego strony?

Gość Skromny
kurcze moze tak ale pewnosci niemoze miec nikt z nas

mój facet z tego co doświadczyłłąm może 5 razy (od 7 rano do 14 przerobiliśmy) ile więcej nie wiem, bo to ja już później nie chciałam:)

Gość kajaaaaaa88
kciukiem, to tylko pozazdroscić :-)

Wiedziałam, że skądś go znam :D 😭 😭 😭

Gość 7bc4213cb902n34c2
a brzuszek ma ;)? ja rano mam totalna ochote tak ze posunalbym lozko oczywiscie moja nie ma i to szczegolnie rano, nie ma jak dogranie no nie ;) przy okazji musze uwazac bo moja ukochana mnie wyhaczyla ze tu pisze ;) i bacznie sie przeglada ;) juz na gg uslyszalem..... od kiedy mi sie imie kaja podoba :P mimo to ja kocham bo seks to nie wszystko przynajmniej nauczylem sie tak myslec bo jesli ma sie ekskluzywne jak na kobiete cechy charakteru to z maniaka seksu mozna stac sie normalnym czlowiekiem :P pytanie tylko co to jest norma ;) jak uzywacie gumek.... moze sie boi? wiesz faceta trudno na dziecko namowic wiec obawa przed ciaza.... jak bylo na tabletkach? ja jestem totalnie przypadek wyjatkowy, ale ja panikowalem jak przedszkolak no sorry mozliwe ze teraz tez bym panikowal, poki sie nie ustawie to dziecko nie jest dobrym pomyslem szczegolnie w czasie studiow...

Gość Skromny
kajaaaa zeby mojej dziewczynie chcialo sie jak tobie to bym byl w siudmym niebie:)

To teraz mnie o plagiat posądzą 😭

Gość Skromny
powiem Ci kajaaa ze ja mam przewaznie ogromna a jest tak wielki ze sam jestem nieraz w szoku:)

Gość hakunamatataaa
jak ktos gdzie pisal los jest zlosliwy ludzie sie odwrotnie dobieraja. panowie szok prawda? kobieta a ma ogromna ochote przeciez stereotyp kobiety to - daje bo musi bo on chce do dziurki ;) a tutaj ona szczerze chce! a trafila na goscia ktory nie ma ochoty. boi sie ze mu gumka peknie chyba, ja sie nie bede wypowiadac nie chce Cie kaju podlamywac

niby tak, ale ostatnio 5x dziennie robiliśmy rok temu. teraz góra 3. a ja mam dość:P mam niższe libido niż mój, a powinno być na odwrot:)

Gość kajaaaaaa88
7bc4213cb902n34c2 no brzuszek ma, ale bez przesady :-) nie używamy gumek, czasami sporadycznie, On woli stosunek przerywany , wiem ze to bardzo stresujące, ale co ja poradze - brałam tabletki to tylko raz spuscił sie w środku, wiecej nie, bo się bał :-(

Gość kajaaaaaa88
hakunamatataaa wypowiedz się, chyba już nic bardziej mnie nie podłamie:-)

Gość kajaaaaaa88
skromny, no widzisz , tak to jest z tym dopasowaniem :-P

Gość hakunamatataaa
kaju, kurde to masz odpowiedz. bawicie sie w przerywany generalnie koles jest na skraju wyczerpania. ja mu sie nie dziwie wiec uwazam ze jak na zabawy w jakie sie bawicie ma on OGROMNIE WIELKIE LIBIDO ;) ja bym Cie nie tknal zeby nie wiem co, no sorry......

Gość kajaaaaaa88
przerywany czyli przed wytryskiem wyjmuje i spuszcza sie na zewnątrz. Ale co ja mam poradzic , jak brałam tabletki to tylko raz spusicł sie w środku, za prezerwatywami tez zbytnio nie jest :-(

Gość kajaaaaaa88
wiem, ze to obciazenie, nieraz mu mówiłam ze nie czerpiesz z tego satysfakcji bo przejmujesz sie zeby nie wsrodku

Gość prosiaczek62
hehe moze nie mial ochoty i tak powiedzial

Gość kajaaaaaa88
prosiaczek, no ale to juz mu kilka razy sie zdarzyło tak powiedziec

Gość autopsja_22
Kaju siostro moja ;) mam prawie to samo.... moj luby aktywny seksulanie to byl tylko na poczatk naszego zwiazku, oczywiscie za poczatek naszego zwiazku uwazam dwa pierwsze tygodnie, bo pozniej to juz bylo tylko gorzej :/ kiedys kochalismy sie po 3, 4 razy pod rzad, staral sie, chcial dzialać ale szybko mu przeszlo. Teraz (a o zgrozo jestesmy dopiero 4 miesiace razem) jedyna strona aktywna jestem ja! sesk wychodzi tylko z mojej inicjatyw, wieczorami jesli mam ochote na jakies mizianko to musze isc pierwsza pod prysznic i czekac na niego, bo kiedy to on umyje sie pierwszy zastaje go juz w objeciach morfeusza, a facet ma tylko 25 lat :/

Gość hakunamatataaa
jak na tabsach nie konczyl w srodku to tym bardziej to potwierdza moja teorie, Ty sie modl zeby sie nie dowiedzial ze przerywany to najczestsza przyczyna wpadek:P sorry ale co Ty go chcesz zlapac na dziecko? oboje wykazujecie sie totalna nieodpowiedzialnoscia jeszcze Ty mlodsza ale on stary i glupi sorry. co za roznica czy konczy w srodku czy wyjmuje przed, zadna, wystarczy troche sie doedukowac, moze troche zmniejsza ryzyko konczenie na zewnatrza ale kurde.... minimalnie jesli juz ;) generalnie zalamalas mnie i troche zmienilem zdanie o Tobie. nie masz prawa po tym co napisalas lamentowac na forum bo ja sie facetowi nie dziwie, ciesz sie z ogromnej ochoty jaka ma przy takim ryzyku