Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakuje mi seksu

brakuje mi seksu, co mam zrobic

Polecane posty

Gość a musisz mowic mezowi
ale jak mozna miec przyjemnosc z obcym gosciem, którego się mało zna, który się nie podoba, co ta przyjemnosc takiego dotykać

Gość kajtuś
nic mu nie powiesz! nie jego interes, to nie ksiądz by sie spowiadać 🖐️

Gość dxc
sex bez emocji jest żalosny. wg mnie. dla mnie oczywiscie mialam raz taka przygodę i szczerze mowiac .. nic szczególnego , mimo ,że facet wiedział co i jak robić....

Gość brakuje mi seksu
no nieeee cos Ty no facet musi sie podobac no prosze Cie! Az tak zdesperowana nie jestem!Oczywiscie musi byc wypielegnowany, pieknie pachniec i musi mnie cos do niego pociagac i oczywiscie ma byc inteligentny i trzeba rozmawiac i miec o czym rozmawiac ze soba...tak obceo byle kogo z ulicy??? No co Ty!Ale mimo tego jesli spotykasz sie z ty

Gość brakuje mi seksu
no pieknie polowy tekstu nie wyslal kafe:-Ochcialam powiedziec ze po jakims czasie nawet jak sie ma fajnego kochanka to po prostu czegos brakuje i seksu sie odechciewa.

Gość a musisz mowic mezowi
no ale jak ten kochanek taki fajny i sie z nim rozmawia to juz idzie w kierunku zwiazku a seksu bez zobowiazan.

Gość kajtuś
no jasne że musi się podobać i jakieś tam normy spełniać ale skoro ty go szukasz od 7 lat... to wybacz ale chyba ostro zawyżyłaś kryteria i może się to nie skończyć slubem.

Gość brakuje mi seksu
no wiem ostro zawyzylam kryteria wiem...wlasciwie zawsze to sie tak ukladalo ze wychodzilo pol na pol. Pol zwiazek pol tylko seks i jakos na wiecej nie wychodzi to bo po prostu nie zakochuje sie no..To facet potrafil sie szybciej zakochac niz ja:-( Moze jakas walnieta jestem bo czekam az tak walnie po prostu bam zakocham sie natychmiast i facet tez i juz..Musze przemyslec to.Ale tak tylko na seks leciec z byle kim no nie to tez nie to.

Gość kajtuś
No ale pomysl tez o tym ze milosc i zauroczenie nie bedą trwaly wiecznie,szukaj dobrego troskliwego mezczyzny, nie zwklekaj zbyt długo bo zamiast orła dostaniesz wróbla i na dzieci będzie za późno.

Gość brakuje mi seksu
Kajtus wiem masz racje!A co zrobic jesli znajdziesz troskliwego i dobrego i nie kochasz mocno??? Tylko bardzo lubisz,jest ci dobrze ale to wieksze uczucie jakos nie przychodzi.Bo juz tak mialam...Znam wlasnie kogos takiego od paru lat tyle ze do wyra nie skaczemy razem bo nie chce.On chcialby byc ze mna natychmiast a ja tego wielkiego uczucia nie mam.Bardzo go szanuje i lubie ale nic wiecej.A bylby dobrym mezem. No coz,co za temat ale gorace dzeikuje za mile wypowiedzi.Ide spac jutro wpadne:DDzieki i dobranoc!

Gość kajtuś
kurcze, ulotna ta miłość, trudna do schwytania.. ja kochalam tylko raz i kocham nadal tą samą osobę, żyjemy razem i rzeczywiście mogę sobie wyobrazić, że sa ludzie, którym uczucie do innego człowieka tak łatwo nie przychodzi ale chyba na twoim miejscu nei rezygnowałabym z seksu, chociażby sporadycznego. Przecież to ważna płaszczyzna życia, nawet bez emocji, to po prostu potzeba naszego ciała. Nie sypiaj jednak z tym facetem, o którym pisałaś. Jeśli jemu zależy to sam seks paradoksalnie mógłby go unieszczęśliwić. Mógłby zapragnąć więcej .. Powodzenia

Gość brakuje mi seksu
no jeszce raz dzieki Kajtus. No wlasnie dlatego nie sypiam z nim bo nie chce zeby robil sobie nadzieje.Tak to jestesmy tylko kumplami.Musze pomyslec nad soba i sie za siebie zabrac.Oczywiscie nie bede szukac teraz byle kogo do seksu chociaz naprawde bardzo mi tego brakuje.jesli akurat ktos sie zjawi pociagajacy to ok ale tak to nie bede specjalnie szukac.A ten mezczyzna o ktorym pisalam to mi powiedzial ze chodzi do prostytutek:-OChcial mi to powiedziec zebym wiedziala o tym:-OTak wytlumaczyl mi ze przeciez ma potrzebe i kobiety nie ma tyle lat. Nie potepiam go za to ale w tym momencie skonczylo sie dla mnie chociaz na poczatku bylam w nim zakochana troche..Mowil ze jak bylabym z nim to nie chodzilby do prostytutki ale mnie to okropnie zgorszylo. teraz naprawde spac ide, jutro wpadne, dzieki i dobranoc:D

Gość masakra na 102
ale PJERDOLICIE JAK POTRZASKANI, DO ROBOTY KÓRWA A NIE PIERDOŁY SIĘ WAM WE ŁBACH LĘGNĄ Z NUDÓW

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl

Gość gość
gdzie mieszkasz a przyjade

Gość gość
to się mosturbuj