Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakuje mi seksu

brakuje mi seksu, co mam zrobic

Polecane posty

Gość brakuje mi seksu

Witajcie, od paru lat jestem samotna,mialam tylko jeden dlugi zwiazek przez 8 lat.Bardzo mi brakuje seksu.Niestety nie potrafie sie tak szybko zakochac i czekam na tego jednego wlasciwego ale przez brak seksu mam nieomal depresje.Tak mi brakuje zapachu i dotyku mezczyzny. Interesuje sie mna dosyc mezczyzn i kochanka od razu moglabym znalezc ale przeciez to nie to!I co powiedzialabym przyszlemu mezu?Ze sie puszczalam?Z drugiej strony jak bede czekala jeszcze pare lat na tego jednego ktory moze sie wogole nie zjawic to zupelnie bez seksu zyc bede?Jestem zrozpaczona bo wiem ze seks bez milosci to nie to a ja naprawde uwielbiam seks:-(Czy ktos z Was tez tak ma i jak sobie poradzic z tym?

nie radzimy sobie z tym :D

Gość brakuje mi seksu
no ja zupelnie nie.Mloda jestem i bez seksu musze zyc:-(To jest bez sensu:-(Smutno mi teraz...a masturbacja tez moze sie znudzic:-O

masz racje to bez sensu ... ale co można zrobić ...nic tylko czekać

"Mloda jestem i bez seksu musze zyc" Nie musisz... To twoje "a co powiem" cię trzyma...

Gość brakuje mi seksu
nie tylko to co powiedzialabym przyszlemu mezu tylko po prostu chyba mialabym kaca moralnego po seksie bez milosci...ech...pozniej bede stara i nikt na mnie nie spojrzy:-(:-(:-(

Gość brakuje mi seksu
:-(

Gość chętny z ...
Jak Ci bardzo brakuje, to możemy się jakoś umówić :). Mam te same potrzeby co Ty.

Gość brakuje mi seksu
przeciez nie wolno mi sie puszczac:-Oco powiem przyszlemu mezowi kiedy sie zjawi nareszcie w moim zyciu?

Gość chętny z ...
A może to będę ja ;) ?

Gość brakuje mi seksu
a ile masz lat?

Gość chętny z ...
31

Gość brakuje mi seksu
ja mam 34 i mieszkam za granica:-Omusialbys daleko jechac:D

Gość brakuje mi seksu
kurcze:-(:-(:-(

Gość dzidaaa
hapaj dzide :)

Gość brakuje mi seksu
hapaj dzide, co to znaczy?

Gość edek234
on chciał tym słowami wyrazić chęć udzielenia pomocy w rozwiązaniu Twojego delikatnego problemu

Gość brakuje mi seksu
problem ciezki dla mnie i nie delikatny...cierrrrrrrrrrrrpieeeeeeee:-(

Gość dzidaaa
Kobietko, mówisz, ze jesteś niezła, masz 34 lata, czyli wiek największych potrzeb własnie się zaczął, nic dziwnego ze brakuje Ci seksu. Może wyda Ci sie to śmieszne, ale idealnie dopasowałabys sie z 20 latkiem, znajdz sobie takiego, niech to będzie stały, partner i tyle. Po pierwsze masz gwarancje, ze to będzie tylko seks i z Twojej i z jego strony, po drugie satysfakcja gwarantowana, po 3... hmm wydaje mi się, że taki seks będzie Ci łatwiej "przełknąć"

Gość brakuje mi seksu
dzidaa dziekuje Tobie za zrozumienie.Ja tak juz cierpie od 7 lat:-(Bozeeeee....mowisz ze to taki wiek najwiekszych potrzeb ale ja te potzreby mam juz dlugo:-(Zrobilabym tak jak mowisz odrazu tylko na seks...ok bo na partnera stalego to musze sie zakochac...ale co pozniej? jesli pojawi sie mezczyzna ktorego pokocham to co mu powiem jak sie mnie zapyta z iloma facetami w lozku bylam? Boje sie tego,zaden facet nie chce takiej kobiety ktora miala wiecej niz jednego partnera seksualnego:-(

pierwsza rzecz, najwazniejsza ... Caly czas zaznaczasz, "co ja powiem w przyszlosci dla meza?" stop! Myslisz ze Twoj maz nie bedzie mial jakis malych tajemnic przed Toba? Po drugie, Ty nie jestes prostytutką,że masz sie tym martwic, każda kobieta jak i mezczyzna, potrzebują sexu, uwierz mi nie jednemu czlowiekowi na świecie zdarzyło się jeden,jedyny raz zrobi to dla zaspokojenia, z osoba której pewnie niegdy nie spotkaly, zrozumialabym gdybys byla dziewica i chciala trzymac cnotę dla meza ale w tej sytuacji .. Nie namawiam Cie do sexu z obcym, ale jesli jestes tym naprawdę zdesperowana to nie widzę problemu i powodu dla ktorego myslisz w tym momencie o przyszlym mezu ktorego tak naprawde jeszcze nie znasz. ;)

Gość brakuje mi seksu
Dzzzulia no dzieki bo mi to juz bije na banie...jezuuuuuu:-OBoje sie ze bede czuc sie jak szmata a tak bardzo tego pragneeeeee.....

Absolutnie, nie będziesz szmatą, każdy ma swoje potrzeby, a kiedy są aż tak naprawdę wielkie to trzeba je zaspokoic ;) Zaszalej, pozwól sobie na to ten jeden raz ... Korzystaj z życia... Tylko bron Boże nie mysl o męzu, bo nawet go jeszcze nie znasz, a z drugiej strony nie wiadomo czy on w przeszłosci tez nie mial za sobą małych grzeszków ;) Glowa do góry ;)

Gość dzidaaa
moim zdaniem podstawą jest NIEZATRACANIE się w takim trochę hedonizmie... wszystko z umiarem, jeden partner seksualny w Twoim wieku nie będzie aż takim strasznym występkiem przeciwko moralności i Twoim wartościom. Nie jesteś podlotkiem, także decyzja należy do Ciebie, cokolwiek wybierzesz, zycze szczęścia. PS wypowiadam się z punktu widzenia młodego faceta, o dość tradycyjnych poglądach na temat seksu, rodziny, ślubu itp. także chyba Cię rozumiem,

Gość brakuje mi seksu
Dziekuje wam jest mi juz troche lepiej.Jakos czuje sie jako niepelna kobieta i to tak dalej nie moze byc!A tak naprawde to chcialabym poznac juz tego "swojego"...kurcze no...ja wiem jak jest seks bez milosci bo przeciez przez te ostanie 7 lat mialam seks t.z tu i tam kochanka mialam i tak sobie mysle ile kobieta moze facetow na liczniku:-ONiestety nigdy nie wyszlo z tego to zeby zostal ten kochanek na stale bo ja po jakims czasie bylam niezadowolona ze to tylko seks i mialam nadzieje ze sie zakocham i cos z tego wiecej bedzie...glupie to wszystko:-(Zaczynam dostawac kompleksow chociaz nigdy przedtem nie mialam:-(

Gość nbv
ale się dajecie wkręcać :P

Gość a musisz mowic mezowi
ilu miałas partnerów? Tez mam taki problem i juz próbowałam i stwierdzam ze seks dla samego seksu nie jest dla mnie, nie daje mi zadnej przyjemnsci, wiec juz wolę sama ze sobą

Gość smierdziell
niektorzy kontroluja swoje zycie seksualne, a zycie seksualne kontroluje innych zawsze mozesz wybierac i zdecydowac co dla ciebie lepsze

Gość brakuje mi seksu
nie musze mowic mezowi ilu mialam ale klamac tez nie umiem.Niestety seks bez milosci to jednak czegos brakuje...Przyjemnosc jest ale to nie to samo i to zaczyna w penym momencie przeszkadzac. A ze mna sama to mnie juz nudzi...