Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pannna młoda z dzieckiem

Czy wypada isc do slubu w welonie ??

Polecane posty

Gość asASaASasAS
Teraz to nie ma znaczenia - panny z dzieckiem, prostytutki, zaciążone. A jaka to różnica? Skoro tak naprawdę to tylko taka hipokryzja, gra bez znaczenia.... Możesz miec welon i tyle.

Gość co wy wymyslacie hipokryzja
????????????????????????????????????????????????????

Gość a niby dlaczego nie wypada

MAM DZIECKO 3 LETNIE -IDĘ W BIAŁEJ SUKNI I W WELONIE A TO CZY WYPADA CZY NIE MNIE GÓWNO OBCHODZI -TO MOJ DZIEŃ I MAM SIĘ SOBIE PODOBAĆ -A DAL TYCH KTÓRE MAJĄ MI TO ZA ZLE PODAJE INFORMACJE -MÓJ WYBRANEK NIE JEST OJCEM MOJEGO DZIECKA !! I CO KTO MI NIBY ZABRONI ISĆ TAK JAK CHCĘ ! NIE ZYJEMY W ŚREDNIOWIECZU -CHODZIMY W TYM CO NAM SIĘ PODOBA !!

Gość średniowiecze jak sie patrzy
ja ide do cywilniaka w welonie i co ??? gowno komuś do tego, wy możecie isc nawet w worze pokutnym i gumiokach i tez mi to kolo dupy lata

Gość Nana2008
He smieszne ze welon dla dziewicy ja mam 2dzieci i jedno z poprzedniego związku i bede miec welon i mam na srane co kto powie to moj welon i nikt mi go nie odbierze to raz w zyciu jest wiec starymi kurwami mam sie przejmować itak beda gadac itak moj welon moj slub ha

Gość welon to tylko ozdoba
symbolem dziewictwa był wianek a nie żaden welon , to ozdoba jak każda inna nie wiem o co tyle szumu

Gość carina33
Soistrzenica męża miała podobny dylemat (brała ślub mając juz dziecko) i spytała księdza czy może być w welonie. Ksiądz odparł że jeżeli chodzi o kościól to nie ma takich wytycznych ale zwyczajowo panna z dzieckiem NIE idzie z welonem do ślubu. Oczywiście zrobisz jak chcesz ale nie zdziw się jak sie część gości będzie podsmiechiwać i komentować welonik :)

Gość jak ktoś sie bedzie podśmiechi
to swiadczy tylko o nim, nigdy by mi do glowy nie przyszlo by patrzec na to czy panna mloda ma welon, przeciez to ze dziecka nie ma nie znaczy ze laska idzie do ślubu nietknieta i czysta jak łza, datego dla mnie to bzdura

Ale zawsze znajdzie się wśród gości taki ktoś, komu cos nie bedzie pasowac, nawet gdyby to był w oczach młodych idealny ślub i wesele.. No moim zdaniem też sie raczej nie powinno iść w welonie do slubu, gdy ma się dziecko czy jest się w ciąży... ale jak tu piszecie, sredniowiecze dawno sie skończyło i teraz takie rzeczy nie mają większego znaczenia, prawie nikt nie zwraca na to uwagi..

jak najbardziej wypada iść w welonie i się już nawet nie zastanawiaj nad niczym!!!! to twój ślub :) szczęścia.

Gość cvdfvbftgrbrba
o rany, co za zaścianek:( Kogo to obchodzi czy panna młoda jest dziewicą czy nie? Co to, sredniowiecze jakieś? Może przed kupnem wlonu zacznijcie wymagać zaświadczenia od ginekologa, a po nocy poślubnej każcie wieszać prześcieradło jak w dawnych czasach? Kogo to w ogóle obchodzi, i jakim prawem, ile kto ma dzieci i czy uprawia seks! To jest prywatna, indywidualna sprawa, a nie temat do debaty. I też, kogo to obchodzi czy panna młoda ma welon czy nie, jak dla mnie to nawet pan młody może go sobie założyć jak ma ochotę. Żałośni, małostkowi ludzie. A i ja brałam slub cywilny, a welon miałam do ziemi.

cvdfvbftgrbrba to pewnie co niektórym dowaliłaś do pieca :D wiecie co ja usłyszałam kiedyś od jednej dziewczyny? ona bierze ślub kościelny, powiedziała, że na na jakiś zwykły głupi cywilny nie powinno się fotografa brać bo ten ślub nic nie znaczy więc szkoda kasy!!! padłam, jak słowo daję. myślałam, że to logiczna, mądra osoba, zmieniłam zdanie.

Gość mala malaa
okropna ta suknia;/