Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxx148

Mam skłonności do toksycznych związków.....

Polecane posty

Gość Słowo Prawdy
Ileeeeeeeee????? 4-5 lat!!?!??!?!?!?! Gdzie są moje środki uspokajające?!?!? Kurde w morde, to ja przecież już będę za stary na związek. 😭 Teraz to nas pocieszyłaś. No nie ma co - tylko pogratulować :P

Gość cicho pantoflu
bylo niedawno gdzies w necie jak zakochac sie z glowa.Poszukajcie moze Wam uda sie to znalezc.Samo serce jest slabym doradca.Rozsadek, rozsadek jest kluczem do sukcesu.Przewidywalnosc, wyczucie , z najdrobniejszych szczegolow umiec wyluskac charakter partnera.Sztuka wielka .

Gość Słowo Prawdy
xxx148 -> co Ty pitolisz? Zobaczysz, że Ci przejdzie i zapomnisz o nim (wiem co mówię!!!).

Gość Słowo Prawdy
I jak wyłuskam to co mam zrobić?? Jak odejść od tej w której już się zauroczę? To jest cholernie trudne. Myślenie czysto racjonalne jest cholernie trudne.

Gość cicho pantoflu
ale o co Wasze lamenty hihi.Jak sie sprezycie to moze uda Wam sie szybciej takie perly wylowic.Kedys na zajeciach z psychoterapii dla kobiet wspoluzaleznionych psycholog powiedzial, ze z jablonki spadaja jablka , wsrod tych spadow sa tez ladne, nieobite jabluszka.Glowa do gory.Tym kobietom wlal w serce nadzieje.

Łatwo Ci mówic że przyjdzie ale ja juz nie będę mogła nikomu zaufac , pokochac....

Gość cicho pantoflu
ja to tak zrobilam---zastanowilam sie co dla mnie jest wazne.Pierwsze charakter,ktory mi odpowiada.Dalej jak sie zachowuje w najtrudniejszych sytuacjach( latwe sa zadnym sprawdzianem), jego opanowanie, stosunek do mnie, stosunek do innych, kultura osobista (rowniez czy pije, pali), uroda a na koncu takie rzeczy jak wyksztalcenie czy materialne rzeczy.Pod tym kontem szukalam partnera.Do skutku az taki idealnie pasujacysie znalazl.Caly sukces.

Gość pewna_trzydziestka
O co nasze lamenty? Syty nie zrozumie glodnego. Ja, gdy czulam sie szczesliwa, chyba rozumialam... Prosze, podaj informacje, jak znalezc partnera "z glowa" - mi moje racjonalne myslenie jakos nie pomoglo. Poza tym oczywiscie, ze przyspieszylo decyzje o wykopie zdradzajacego delikwenta z domu, zamiast go holubic. Nadal twierdze, ze szczescia tu trza...

Gość cicho pantoflu
zycze kobietki Wam przemyslen owocnych i nie poddawajcie sie.Dobrze ulozone zycie osobiste, rodzinne rzutuje na wszystko.Na zdrowie, prace , na cala codziennosc.Milo mi bylo porozmawiac.

Gość pewna_trzydziestka
Ciekawe, pantoflu. Bo ja tez tak zrobilam. Wynik? Obite jabluszko...

Gość Słowo Prawdy
Ja tak szukam partnerki już od 2 lat. Każda kolejna jest gorsza od poprzedniej, albo ja już po prostu tracę siły i nadzieje (że o pomysłach gdzie szukać już nie wspomnę).

Gość pewna_trzydziestka
Hm, ja trafiam na partnerow, ktorzy byliby wspaniali, gdyby nie zdradzali :o

Gość cicho pantoflu
no to mialas pewnie pecha.Bo juz nie wiem dlaczego.Ja uczciwie Wam mowie , ze moj maz w tak trudnych momentach wýszedl na najcudowniejszego przyjaciela , ze zawsze bede podkreslac zalety jego.Bylam bardzo chora przez 3 lata i ciagle na kazdym kroku mnie wspieral, najmniejsze pragnienie moje jest spelnione, jak sobie widze przyszlosc nasza ,tak do niej dazymy, problemy z dziecmi tez zawsze na spokojnie rozwiazujemy, nawet nie wim co Wam jeszcze napisac.Na dodatek jeszcze przy szukaniu tegoz partnera, gdzie piorytetem byly cechy charakteru (najwazniejsze ), okazal sie bardzo przystojnym i niezwykle seksownym facetem.Wysportowany ,bo to byly judokaJestem pewna, ze mozna dobrze wybrac.

Gość pewna_trzydziestka
Moj ostatni tez sie taki wydawal... poki nie odkrylam, ze szuka sobie dziewczyny. Mial ciezkie zycie, przez co wydawalo mi sie, ze umie docenic szczescie i pracowac nad nim, by szybko nie ulecialo.

Gość nie do końca jasne
skłonność co niszczących związków mają osoby z syndromem DDA i DDD