Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie jestem dobrraa matkaaa

ODDAM DZIECKO.

Polecane posty

Gość w tym roku kończy trzydziestkę
no przeca daję, ino mi z nim nie wracej, bo kijem pogonię. Zarozki go pakuja i wystawiom, przed furkta, bydź po niego za 10 minut, bo jo ida spać.

Ale jo zech sie nie przygotowala... dyc to trza wyparzyc przed robotom... ni mom tela wrzontku... jak jo tyroz napale w piecu po cimoku... a by to... poczekosz do jutra?

Gość w tym roku kończy trzydziestkę
trudno, poczekom, dom mu jeszcze dzisioj żryć, ale kalesonów i łonuców już prać nie byda, bo mi sie niy chce.

Gość maaaj
sama się oddam w dobre rece:p byleby nie isc jutro do szkoly;d rodzice beda dumni ze ktos mnie przygarnie.;d haha

No jo ci oddom za to zarcie przeca, nie bondz skompcem... Kurki niosmom dobrze, to jojek podrzuce i mom syr kozi to tez se mozesz wzonc. Nie pier, nie pier... Jak go wyparze to sie wszysko zarazki spioro.. Nic sie nie boj. Nie dom ci go spowrotem... Jak cosik z baranami bydzie zle to sie zalozy molutki burdelik i bydzie na nos zarabiol tymi rencami i tam, ty juz wiysz cym :)

Gość maaaj
haha..;d moge i się swiniokooomi zajac.:P ewentualnie zamiataniem podwórka.:D kurde.:P ze tez nie mam szans na adopcje.xd chyba musze znalezc meza.xd

Autorko nie oddawaj, przetrzymaj jakos a za pare lat jak zdecydujesz sie na kolejne dziecko bedzie sie mial kto nim zajmowac ;) a jak sie nie zdecydujesz to zagonisz do jakiejs innej roboty, dom posprzata i obiad ugotuje. jeszcze tylko z 15-20 lat, dasz rade :D moj ma 2 lata i ma rozne okresy. jak przestanie Ci o wszytko plakac to moze zaczac pyskowac, tak to z dziecmi, zawsze cos :D