Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SpeedyGonzales

zakupy przez internet - rozeznanie

Polecane posty

Mam pytanie, czy robicie zkupy przez internet. Jeśli tak to co najczęściej kupujecie i gdzie ( w sensie czy tylko allegro, czy coś innego), a czego kupować nie warto.

Gość ściągnij trochę chwytliwego
szajsa z tajwanu (bezpośrednio, np zajrzyj tu: http://taaiiwan.gourl.org) nie wiem, jakieś tanie pendrive, mp4, zabawki dla dzieci >3 lat pójdzie tak, robię zakupy na allegro. buty, ubrania, taniej niż w nie-sieciowych sklepach firmowych. soczewki kontaktowe też zamawiam, karmę dla kota, drobne artykuły z ikei taniej niż w sklepach IKEA

drobne artukuły z ikea taniej na allegro? :D a to dobre :D kupuj na allegro lub e-bay,porównuj ceny np na ceneo i patrz uważnie bo wiekszość sprzedwaców ma swoje sklepy w sieci(i tam ma taniej) ale sprzedają na allegro(drożej)

Gość poleccie stronki
sklepow :)

Gość wiosna sie zbliża
ja też jestem ciekawa w jakich sklepach robicie zakupy, więc piszcie...ja głównie na allegro, ale różnie trafiam - niestety :(

Na Allegro zarejestrowałam się niedawno. Kupiłam już kilka rzeczy i narazie wszystko jest w porządku. Z komputerowych sklepów polecam ten: http://www.proline.pl/ . Bardzo dobra obsluga, szybka dostawa.

Gość mam pytanie o zakupy
zakupiłam rzecz w sklepie internetowym, zapłaciłam przelewem. jak kurier przyniesie do domu, to będzie chciał zobaczyć dowód zapłaty, czy nie?

ale ja jestem w pracy, w domu mąż. co będzie, jak bedzie chciał dowód? kurcze, chyba zostawię w domu jutro dowód. ale jednej dziewczynie w pracy kurier przywozi właśnie do pracy i nic nie che, czasami ja za nią podpisuję.

Nie przejmuj się. Napewno przekaże paczkę Twojemu mężowi.

aha, dzięki

Już pisałam o tym w jednym temacie, ale powtarzam bo zależy mi na informacji. Czy ktoś z Was korzystał z www.delibo.pl? Proszę o komentarz.

Gość truskawkowapolewa
A słyszeliście o Kupuje.to ? Jest to innowacyjna platforma Social Selling działająca w ramach Facebooka, która wkrótce rusza. Jest rewolucyjna, ponieważ każdy użytkownik Facebooka może wystawić aukcję w mniej niż minutę i widzi cały czas aukcje swoich znajomych, ich komentarze i lubię to do innych aukcji. Poza tym wszytko jest za free...

Gość 2468
na ebay mozna spotkac wiele okazji zwlaszcza ubran i kosmetykow, problem moze byc tylko z zaplata:o musialabys zalozyc konto na paypal bo zwykle bankowe przelewy zagraniczne sa dosyc drogie:o

Gość truskawkowapolewa
Ja w internecie kupuję wszytko czego aktualnie potrzebuję. Moim zdaniem taka forma zakupów jest o wiele prostsza i zdecydowane pochłania mniej czasu. Dlatego tez nie mogę się doczekać kiedy wystartuje kupuje.to nowa platforma social selling, dzięki której zakupy będą jeszcze większą przyjemnością.