Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia

mój kot obszczewa mi dom pomocy

Polecane posty

co zrobic z tym kotem szczy gdzie sie da cala chalupa mi smierdzi wczesniej tego nie robil jest mlody ma niecaly rok pomocy poradzcie

Gość yyyyyyyyyyyyy123
no dziwne, ja przygranełam kotke do domu jak miała 3 miesiace i nigdy mi sie nie wyszczała niegdzie poza kuwete....

Gość bzzzz....
Po pierwsze idz do weterynarza bo moze byc chory.

mojej znajomej kot tez tak robił i po kastracji przestał...z pierwszym kotem tez tak miała...

Gość kocury tak mają
znaczą teren czasem koty tak robią jesli mają problem z nerkami lub kamienie w pęcherzu idz z nim do weta niech ustali czy to choroba czy po prostu kocura należy wykastrować jeśli nei robił tak przedtem to znak że jest chory czasem koty posikują na złość jeśli czują się skrzywdzone przez kogoś

każdy ZDROWY kocur po o osiągnięciu dojrzałości płciowej, czyli w wieku od pół do 1 ROKU czasu znaczy swój teren, czyli sika po kątach i nie tylko po kątach każdy średnio wyedukowany człowiek powinien o tym wiedzieć i decydując się na trzymanie kocura w domu albo przystań na obsikane kąty, albo poddac kota kastracji proste

Gość melissssa
Ja tam umoczyłam pysk mojego kota w tych jego sikach i przestał już sobie znaczyc teren :D

Gość nie szczy tylko znakuje
a to różnica może poczuł gdzieś zapach kotki z podwórza i to go uaktywniło bo to wiosna idzie, koty będą się marcować ;D kastracja - jedyne wyjście choć mój kocur mimo braku kastracji nigdy w domu tego nie robił, za to na działce skrzętnie oznaczał swoje terytorium

Gość niepewna28
moj jutro idzie pod noz, jego szczyny tak smierdza ze szok!

Gość niebieska ultramaryna
Nie słuchaj tych głupot! Kot to nie kotka - zapamiętajcie i kotka nie znaczy sobie terenu. Twój kot dorasta! Przejdzie i nie musisz mu robić krzywdy kastracją. Wystarczy go obserwować i zobaczysz ze doskonale wiesz kiedy zamierza się do zaznaczenia swojego terenu. Wtedy wystarczy go pogonić i bez problemu go oduczysz. proste jak nie wiem co. Wiem bo miałam w swoim życiu 5 kotów - nie kotek.

Gość to że szczy to nic
mój kiedyś nasrał na łóżko

Gość KAFFFFFFFA
Tylko kasstracja!

Gość 1892471
kotki też znaczą teren, ale mniej ich siki śmierdzą i robią to rzadziej i raczej w terenie a nie w domu, choć mojej cioci kotka nagminnie jej okno w kuchni obsikuje od zewnątrz