Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjjdeksm

jak się wam podoba

Polecane posty

nie lubie takich kolorów ale ogólnie niezła suczka:P

kocham motory choc jestem kobieta super kolor nie istotny

Gość fjjdeksm
szybko można się na takiej suczce przejechać:P

Gość fjjdeksm
zemną będzie można jak ją kupie:P

to ciekawe ale nie jestm w twoim typie ale dzieki za zaproszenie jestes mily ale maszyna fajna bylam kiedys w czestochowie na zlocie takich maszyn bylo zajebiscie

ładny...tylko kolor brzydki...moze dlatego ze nie lubię zieleni

Gość nie podobaja mi sie takie
i kolor obciachowy za to harleye to co innego;)

Gość fjjdeksm
nazwe ją Pusia:classic_cool:

no niewiem a masz jakies inne propozycje jesli moge cie ocis zapytac ???

kobieto masz racje czytalam ostatnio o tobie topik dlaczego ludzie gadaja o tobie takie bzdury ostra??

ale to straszne poprostu kobiety zazdrosnice ja tez jestem kobieta ale nieznizam sie do poziomu niektorych ludzi az mi bylo ciebie szkoda jak tak mozna ale pierwszy raz mam okazje pogadac z toba kiedys nawet cie szukałam ale nie wyszlo jestes fajna dupa i ine pekaja z zazdrosci tak trzymaj niedaj sie

Wiesz no to jest kawasaki więc szału nie ma. wadliwy sprzęt, jak lubisz wydawać pieniądze na części o jak najbardziej, dobrze się na nim jeździ, dobrze się prowadzi po drodze oczywiście nie dziurowej:P No wiesz prędzej bym się spytała na forum motocyklowym a nie na Cafe.

Bystrzyca mylisz się kobieto, albo ulegasz stereotypom :P Ja mam już jakiś czas nic się nie dzieje , chodzi jak w zegarku :P Ale faktycznie idź na ścigacz.pl tam chłopaki Ci doradzą najlepiej.

Moja kochana każdy będzie zachwalał swój sprzęt:) Ty kawasaki a ja Honde:P Miałam styczność z kawasaki i naprawdę nie jestem zadowolona. za to Honda to już zupełnie inna bajka. Ale jak kto woli.

ninionka oddałam Bystrzyca może i tak ,mój brat ma Honde i sobie ją chwali ja miałam z nią dawno temu styczność. od tamtej pory tylko suzuki lub yamaha, kawasaki z okazji - ale jestem zadowolona.

Wogóle to skąd się wzięła pasja Pań do maszyn,?? Ja myślę, że przez starsze rodzeństwo:P Potem już nie było wyjścia.

posiadanie 3 i jednego młodszego to dopiero RAJ:) ten ostatni już też nie ma wyjścia. teraz to już musi bo jak inaczej, jak wszyscy to wszyscy:P Nie ma zmiłuj się.Ale jest piękna zabawa i frajda:) tego nie można kupić:P

I jeszcze łowienie ryb, kąpiele w stawie, pierwsza nauka jazdy za kółkiem, i pierwsza próba ruszenia motocyklem z miejsca bez wywrotki.. Piekne wspomnienia :P

Z rybami to już przesadziłaś, nie można mieć takiego samego życia:P Ryby to pasja:) ahhhhhh. Byle do wiosny. Bez wywrotki, jakoś długo mi nie szło:(