Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blekit Oka

Musi byc cesarka i koniec!!...??

Polecane posty

Gość Blekit Oka

Moja siostra jest w ciąży pierwszy trymestr i będąc u lekarza lekarz jej odrazu powiedział....że będzie miec cesarkę....bo do naturalnego porodu się nie nadaje dlaczego??? czy któraś z was Kobitki tak miała??

Gość Blekit Oka
Czy toś się wypowie??

Gość Blekit Oka
Niech toś coś napisze ....... Chyba że moja siostra jest jednym takim przypadkiem????????????

Gość ja tak mam i żyję
i żyję... Tylko cena ufff 5500 tys....

Gość jedyna to nie
Może twoja siostra cierpi na jakąś chorobę przewlekłą? Ma problemy z układem kostnym? No ale to chyba jako siostra powinnaś o tym wiedzieć.

Gość Blekit Oka
No właśnie nic nie jest jej.... Nigdy nie miała żadnych problemów...miesiączki w porządku i tak dalej...to pierwsza ciąża

Za mało daych.Może mieć, jak wyżej wspomniano - chorobe przewlekłą. może mieć też wadę budowy miednicy, jest szereg możliwości. Sama spytaj siostrę dlaczego tak jej lekarz powiedział. A może siostra nie chce się przyznać, że dała w łapę, bo cała rodzina by huczała - i chce mieć cc?

Gość Blekit Oka
To ja już nie wiem... jak będzie następnym razem u gin... to niech z nim dokładnie porozmawia.. albo nas w konia robi że nie wie a nie chce powiedziec....

Gość ot i koniec prowokacji
jej pocwa, co Cię to obchodzi jak ona będzie rodzić ? nadgorliwa siostrzyczka ?

Gość ja tak mam i żyję
Mi lekarz powiedział dla czego mam mieć cc, i że bede musiała za to zapłacić. Daj siostrze spokój jej sprawa...

O konieczności cięcia cesarskiego lekarz może zdecydować na początku ciąży, tuż przed rozwiązaniem albo dopiero w trakcie porodu. Najwyraźniej przyszła mama z jakiś powodów nie będzie mogła urodzić dziecka siłami natury. Lekarz zapewne poinformował pacjentkę co uniemożliwia jej poród naturalny.