Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lssssssssssssssssss

Dziecko nie chce spać w łóżeczku...

Polecane posty

Gość lssssssssssssssssss

... bo woli spać na podłodze... I nie wiem czy na siłę go oduczyć tego czy zostawić tak jak jest... W łóżeczku nie chce spać, z nami też nie chce. Kładzie się na podłodze koło swojego łóżeczka i zasypia. Chciałam dać mu poduszkę i kołdre - nie chce, jest krzyk i bek. Niestety u nas nocami w domu jest chłodno i boję się że się przeziębi od tego, co byście poradziły?

Gość martuuulka
kup mu inne lozko ,takie co dziecko spi prawie na podlodze.

Gość ojojoj ojejej
a w jakim jest wieku ?

Gość lssssssssssssssssss
4 lata

Od kiedy tak? w moim mniemaniu "taki etap" - przejdzie z czasem. ew. skorzystaj z rad i podpytaj małego, czy chciałby inne lóżeczko albo sam materac.Czasem dzieci robią szalone rzeczy, np chcą naśladować psa, czy kota i idą w zaparte dobrych kilka miesięcy (ja przez pewien czas piłam co rano mleko ze spodka, spodek koniecznie na podłodze i picie wyłącznie za pomocą języka :D). Miałam mniej więcej 3-4 lata. potem mi przeszło.Jeśli podłoga ma dywan, to zostawiłabym jak leży. Ew. przenosiła na śpiocha.

Gość martuuulka
4 latek jest za duzy na lozeczko.Nie dziwie mu sie,ciasno mu juz w nim.

Gość lssssssssssssssssss
No od sierpnia tak... Tylko to było sporadycznie, teraz to często. U nas w domu dywanów nie ma, kupilismy taki mały dywanik ale co z tego że on na nim nie spi. Próbowalismy przekładać ale się budzi i płacze... Byliśmy w sklepie, ogladaliśmy łóżeczka z nadzieją że jakieś mu sie spodoba ale tez nic z tego, podłoga najfajniejsza.