Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emily Brown

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Emily Brown

Witam. Zdarzyło nam się uprawiać sex z narzeczonym 2 razy bez zabezpieczenia, raz podczas ostatniego dniu okresu (5 dc) a później w 14 dniu cyklu. Dodam, że cykle mam nieregularne, zazwyczaj trwają 28 - 33 dni. W zeszły weekend (w sobotę) dostałam okres (albo przynajmniej na to się zapowiadało), spóźniony o ok 5 dni ale okazało się, że było to tylko plamienie, które trwało do wczoraj wieczór. W nocy dostałam normalny okres i teraz krwawię normalnie. Owszem, niby nie powinnam się martwić, w końcu dostałam krwawienie, ale... Po pierwsze, nigdy nie miałam takiej sytuacji żebym plamiła przez 4 dni i później dostała okres. Po drugie, ciągle chodzę zmęczona i boli mnie podbrzusze (nigdy nie mam bólów menstruacyjnych). Po trzecie, z tego stresu zrobiłam dziś test (nie wiem czy powinnam podczas okresu ale już odchodzę od zmysłów) i oprócz jednej wyraźnej kreski pojawiła się też druga, znacznie jaśniejsza i słabo widoczna (ponoć nie ma to znaczenia, jak dwie kreski to ciąża). Planuję zrobić kolejny test jak już skończy mi się okres. Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość hghg
tak, zrob jutro z samego rana test, mi na pierwszym tez wyszla druga slabiutka kreska, bylam w ciazy jak sie okazalo

Gość idz do lekarza
bo to jest ciaza , a raczej moze byc jej koniec

hm, a może to była ciąża?:x nie wiem, krwawienia w trakcie ciąży to raczej zły omen

Gość Emily Brown
blue c. - problem w tym, że nie wiem czy to ciąża czy nie. Test potwierdził, że tak, ale krwawienie wygląda normalnie, jak każdy mój okres.

Gość jjshjws
to widocznie ciąża zostala wydalona samoistnie.. tak sie czasem dzieje.. mialam identycznie