Gość **Ona** Napisano Luty 24, 2010 Wiem ze sie powtorze bo widzialam podobne posty ale chcialbym poznac opnie innych Hm a co sadzicie o tym spotykalam sie od jakiegos czasu z mezczyna (30 lat), dogadywalismy sie, spotykalismy sie czesto u mnie, u niego dzwonil do mnie kilka razy dziennie ale jedynym problelem to lozko poniewaz szybko dochodzil co powodowalo u niego wyrzuty i chyba jakies doly aczkolwiek nigdy nic mu takiego nie powiedzialam ze jest cos nie tak a raczej wspieralam go i ostatnie spotkanie wszytko fajnie, fakt kochalismy sie i to sie powtorzylo i od tego czasu przestal sie do mnie odzywac ja cos do niego pisalam dzownilam to najpierw mowil ze ma problemy ze ma depresje a na koniec ze nie wie co sie z nim dzieje i ze chyba do niego nie pasuje, co mam zrobic jak sadzicie odzywac sie do niego bo naprawde zlaezy mi na tym chlopaku ? czy dac sobie i jemu spokoj bo naprawde zle sie z tym czuje i nie wiem co robic ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach