Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady K 88

dziewczyny!!!!

Polecane posty

Gość Lady K 88

Witam, chcialabym sie poradzic Was kobiety czy warto jest kupic sobie buty o obcasie powyzej 10cm, niechodzi o chodzenie na codzien ale o jakies wyjscia wieczorowe. Zmieniam swoj styl i sposob ubierania, schudlam ponad 10kg zapuscilam wlosy i tak mysle czy warto kupic sobie tak wysokie buty?

Gość Lady K 88
oczywiscie ze mam na obcasie, tylko ze nigdy nie mialam na tak wysokim, nie sztuka wydac powiedzmy 200zl a nie bede w nich chodzic. dlatego pytam o porade co sadzicie o wysokosci obcasa np 11,5cm.czy wygodnie sie w tym chodzi.

Gość pogoda jest do dupy
http://allegro.pl/show_item.php?item=919601662 maja 12 cm, dzis otrzymalam je poczta, tez ryzykowalam bo nigdy nie mialam tak wysokich szpilek, z reguly 8 cm max, juz wiem ze ni wydalampieniedzy w bloto, sa wygodne i robie proby w mieszkaniu ale juz wiem ze zaloze je na dzisiejsze party:) zaryzykuj!!

Gość Lady K 88
Dziękuję Ci za odpowiedz, wlasnie nie jestem przyzwyczajona do takiej wysokosci, to juz nawet nie o pieniadze wydane chodzi ale o sam fakt czy dam rade w tym pochodzic

Gość pogoda jest do dupy
da sie da i czuje sie taka wysoka:) powodzenia:)

Gość Lady K 88
Dziękuje ;)udanej imprezy

Gość She83
moje szpilki maja max 8cm. Duzo jest fajnych butow ze szpilkami ok. 10cm takie jak pokazala "pogoda jest do dupy" (swoja droga bardzo podobaja mi sie te buciki) i sama sie od dluzszego czasu na tego typu napalam ale wiem ze mialabym problem zeby w nich chodzic. Jesli sama masz problemy z tak wysokimi szpilkami to moze sprobuj znalezc jakies troszke mniejsze