Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lacrymoska90

czuję się gruba

Polecane posty

no dokladnie ;/ najbardziej rozwalają mnie tacy faceci co mówią że lubią gdy kobieta ma na czym i mieć duże piersi.. taaa sram ;x a wszyscy i tak tylko oglądają się za chudymi..

Gość ekspert znawca kobiet
paskudna figura, brzydki brzuch, brak cyckow, i giry faktycznie dramat, krzywe, fuj jesli liczylas na komplementy to nie na kafe mala zdziro ;)

Gość MARYJANE24
jesteś szczupła i to bardzo,powinnaś iść do psychologa bo to już anoreksja jest.dodam że faceci nie lubią chudzielców ;)

Gość MARYJANE24
a ty ekspert nie odzywaj się lepiej

pasztet sie oburzyl :) prawda boli...

Gość dopsychologazasuwaj
Tak jak powiedzialam - twoim problemem nie jest waga wcale autorko, lecz to iz chcesz odrzucic swoja kobiecosc- ksztalty, okres itp, wszystko co ci sie z nia kojarzy - chcesz wrocic do wygladu i stanu dziewczynki. Czemu? jako dziecko bylas szczesliwa? Podswiadomie chcesz 'tam' wrocic? Jezeli uporasz sie z problemem checi odrzucenia bycia kobieta i powrotu do dziecka, twoja waga powinna sie tez unormowac, bo w tej chwili mozg chce byc dzieckiem a cialo walczy bo juz dzieckiem nie jest . Twoja waga to naprawde drugorzedny problem. Jezeli z tym pierwszorzednym sie nie zmierzysz to nigdy ze swojej wagi i wyglada nie bedziesz zadowolona bo biodra i biust zawsze bedziesz w lustrze widziec (czy tez ich szczatki) i dalej dietami bedziesz sie katowac.

to po kiego grzyba umieszczasz swoje fotki? zeby ci ludzie kadzili? Coraz wiecej na tym swiecie skuriwałych, małoletnich idiotek, ehhh:)

no ale dzięki wadze pozbyłam się cycków i dupy i cieszę się z tego bardzo :/ bo to było obrzydliwe.. :/ a okresu nienawidzę mieć bo dosłownie umieram co miesiąc już od 8 lat! :/

ale pod jakim względem uważasz że jestem skurwiała? hm? podasz mi jakieś konkretne argumenty czy będziesz sypał piaskiem po błocie?

Jaja sobie robisz? ... Bo jeśi mówisz poważnie to potrzebujesz pomocy, lekarskiej lub psychologaa, nie mówie tego po złości tylko szczerze ... Nie daj Boże skończy się to dla Ciebie anoreksją ... ;/ Aaaa no i bym zapomniała, pomyśl,że nie jedna dziewczyna lub kobieta marzy o takich wymiarach jakie masz... Doceń swój wygląd ;)

Gość hgfggggg
Autorko, ile masz lat?

Gość dopsychologazasuwaj
Do panienki wyzej ktora uwaza ze kanon piekna jest bo 'to sie podoba' mam jedno zdanie: POCZYTAJ. To zjawisko jest ogromne ale bynajmniej nie istnieje ono z powodu 'bo tak sie podoba'. Niewiele trzba by zrozumiec ze wyphotoshopowane wychudzone modelki maja byc wzorcem ktory podswiadomie wplywa na kobiety aby sie do tego wzorca upodabnialy i tym samym napedzaly milionowe przemysly kosmetyczno-chirurgiczne. Polecam Naomi Wolf 'The beauty Myth'.

Faktycznie nie jest najlepiej,ale trochę samozaparcia i na pewno zrzucisz co trzeba.

Gość MARYJANE24
chcesz tak wyglądać?

Gość karmazynowy przypływ latem
Twoje nogi nie są grube, ale krzywe.

uwierz,że gozi Ci właśnie taki wygląd ... a w najgorszym wypadku szybkie odejście ze świata ... nie rób sobie jaj,, to są poważne sprawy a Ty po prostu ale żartujesz sobie albo naprawdę jesteś durna.

Dziecko, czemu chcesz się dowartosciowac na kafe? podobno masz faceta, niech on Cię dowartościowuje;)

Kurwa, ile razy mam pisać mi to w ogole nie przeszkadza że mam krzywe? Ja nie znam żadnej osoby która ma proste nogi. A jak ma proste to okazuje się że tworzy się z nich takie koło. Żal.

Gość dopsychologazasuwaj
lacry, mozesz nie chciec, ale zadna anorektyczka nie chce niby, i w lustrze nie widzi szkieletu tylko wciaz za gruba osobe. To powiedziwszy, nie jestes na tym stopniu, ale naprawde powinnas sie zastanowic dlaczego kobbiecosc i jej ksztalty jest dla ciebie talk niewygodna ze odchudzasz sie za mocno. Myslisz ze twoi znajomi, chlopak i lekarka cie oklamuja? Ze z zawisci ci mowia ze musisz przytyc? Opamietaj sie. Podtzymuje to co napisalam w postach wyzej.