Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigcht-watchman

ZWIERZĘTA W TRAGICZNYCH WARUNKACH Z ZOOLOGICZNYCH CIERPIĄ!

Polecane posty

Gość nigcht-watchman

[b]A JA NIE WIEM JAK IM POMÓC I BŁAGAM O TĄ POMOC WAS ;([/b] Mieszkam w tczewie na pomorskim(blisko Gdańska).Jest tu parę zoologicznych które prowadzą nie ludzie,a potwory.To jest niestety pewne. WSZYSTKIE(jest ich ok 5) mają T R A G I C Z N E warunki,i cholernie duży popyt ;( Dam przykład,jest to kropla w oceanie. 1..Zwierzęta CHORE.W jednym panuje jakaś choroba u Szczurów, zakaźna, co jest pewne.Najpierw 2 szczury kupiła moja znajoma.Szczury pomimo interwencji weterynarza umarły.Dowiem się od niej dokładnie co to było,ale zakaza objawiała się bodajże wydawaniem przez szczury dziwnych dźwięków,sapaniem,katarem(nie znam się na szczurach). Potem kupił tam jej kolega(kawał czasu potem).Szczury skończyły IDENTYCZNIE. Kupiła szczuta także tam inna moja koleżanka,szczur także umarł. Szczury przetrzymywane w maleńkim akwarium,które Z A W S Z E jest zaparowane od środka-mają MAŁY DOSTĘP POWIETRZA (męczarnia niesamowita) ,brudną wodę i brudne trociny często.Bardzo często samice ciężarne z młodymi, i ogółem wszystkie gatunki zwierząt pod względem płci trzymają razem -samce z samicami. 2.Papużki faliste z BIEGUNKĄ,w małej klatce z niesamowitą ilością ptaków,brud na ziemii,brudna woda,sam słonecznik do jedzenia,duża utrata piór,powyrywane ogony.CHORE PAPUŻKI. 3.Nimfy,w tragicznie małej klatce,z 2 plastikowymi patykami,które UGINAJĄ SIĘ pod masą papugi.Do jedzenia sam słonecznik,zanieczyszczona woda,brudne podłoże.PAPUGI MAJĄ POWYRYWANE PIÓRA,mają często zabrudzone od kału pupy. ;( 2.Chomiczki "warunki" takie same jak u szczurów,tylko nie zauważyłam zaparowanej szyby. 3.Koszatniczki lub szynszyle(na przemian mają) w małym akwarium,a w nim (zajmujący większość wolnej powierzchni) ZA MAŁY KOŁOWROTEK, w którym aż płakać się chce jak biegają i ugina im się kręgosłup- śmiertelne zagrożenie urazem kręgosłupa(koszatniczki biegają cały czas w tym) 4.Myszki są MALEŃKIE, o wiele za małe do sprzedaży,to samo tyczy się świnek morskich(T R A G I C Z N I E małe),królików(tragicznie małe) i szczurów!!!!!!! 5.Myszki w maleńkich boxach,mają biegunkę. W ten sposób opisałam okropności dziejące się bezbronnym zwierzątkom. Opisałam wszystkie zoologiczne na raz. W jednym mają samce i samice niby oddzielnie,"pokarm" i wodę też,ale zbyt małe są powierzchnie,zwierzątka tłamszą się na sobie, i są TRAGICZNIE MAŁE świnki morskie,myszki i króliki. Te malutkie myszki w sprzedaży miały biegunkę. POMOCY!!!!Nie wiem,co robić...Czy TOZ,czy co...Co oni zrobią tym bydlakom?Obawiam się,że nic ;(

Gość ludzie to potwory

Gość nigcht-watchman
Tak.Wstydze sie,ze jestem zaliczana do ludzi,ale nie uwazam sie za czlowieka. POMOCY

Gość Byc ze mna to jest prestiz
Mysle, ze Tow Przyjaciol Zwierzat Albo policja :(

Gość czy jest w polsce straz dla zw
ierzat ???

Gość mysle ze najlepiej zglosic
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce - Oddział w Gdańsku adres: 80-434 Gdańsk, Wyspiańskiego 30 tel: 58 341-94-70 e-mail: gdansk@toz.pl przeslac tam tego maila ew. zadzwonic

Gość nigcht-watchman
Napisze emaila ale nie wiem czy to cos da!!!!!!