Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankasmietanka

Kto sprawdzi czy jest dobrze? ANGIELSKI

Polecane posty

Gość ankasmietanka

Dear Kate, I hope you're fine. I'm writting to tell you about my residence on farm near Brighton. I'm working here as farmers assistant. I'm helping breeding animals. I love it! The animals is so sweet ! I've been here three month. My daily workday started about 7 a.m. I'm eating delicious and ecological breakfast. Then I feeding animals. About 3 p.m is a dinner. Next I cleaning stud farm. I've have four hour a day for myself. I usually go to the shops in my free time. This work is hard so I going to bed about 9 p.m. I like Englishman because thery are very optimistic and helful. I hate this terrible weather in England! Is raining very often. Also I dislike local bread. It's disgusting... I will be here else (jeszcze) two month. I don't want back but I really missing for my familly and friends! I must be going now. Kisses, XYZ

Gość ankasmietanka
pliss

Gość gogo55555
nie chce mi sie

Gość ankasmietanka
szkoda bo mi zalezy

Gość ankasmietanka
up

*helping breeding- nie za duzo tu tego ing? *animals are so sweet nie is *i'm gonna be here for three months *my daily workday is starting... *then i'm feeding.. *about 3 p.m it's a dinner time *next i'm cleaning *i've have?!?! i've got four hours *i ussually go for shoping in my free time.. *work is hard so i'm going to bed.... *i will stay in here around two months (wyrzuc to zdanie bo na poczatku piszesz ze przyjechałas tu na 3 miesiace) *i dont want to go bac but i'm really missing my family and friends *i nie i must be going now bo to bez sensu... Best grettings for You,kisses XYZ nooo mysle ze to poporawisz i bedzie w miare dobrze [ bo FC to ja nie mam:P]

Gość ja się nie znam
The animals are My daily workday starts about 7 a.m. This work is hard so I`m going it Is raining very often I really miss my family

o o o really miss mi tu bardziej pasuje:) ale jeżeli tęski non stop to chyba też może być w present continious, ale pewna żem nie jest;)

Gość ankasmietanka
chcialam napisac ze jestem tu od 3 miesiecy wiec jak to bedzie?

Gość ankasmietanka
a to zdanie z been jest dobrze?