Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Talaaaaaaa_Jedna__onaa

czy wy też tak macie?????????????

Polecane posty

ja mam 17 lat i chodze do LO, wracam ze szkoły o 15 albo 16, ale niezaleznie od tego czy spie 6 czy 10h dziennie po szkole jestem padnięta i strasznie chce mi się spać... :( dopiero jak pośpie co najmniej ze dwie godziny to później znowu mam energię do życia... czy wy też tak macie? czy to normalne? bo musze przyznać ze to jest dość uciążliwe...

ja też. Rano nie mam siły wstac, w szkole nie mogę się skoncentrowac, jak wróce nie mam siły na nic :(

Też tak mam ;) Tylko, że ja po szkole śpie co najmniej 3 h, bo inaczej nie umiem normalnie funkcjonować :P A i ruchu mam dużo, a żadne cudowne tabletki na koncentracje i pobudzenie niestety nie pomagają.

kurcze... no moze i brakuje mi ruchu ale ja lubie ruch tylko na swieżym powietrzu i tylko w grupach... wf po prostu kocham... ale teraz jest zima wciąż i moge conajwyzej spacerować bo mieszkam na wsi i nie mam gdzie uprawiac sportów, zapisać sie na jakieś kursy czy cos.. :( Ale już niedługo wiosna moze coś sie na to poradzi:) czekam na wiecej opinie, piszcie jak sobie z tym radzicie...