Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na878787

wózek coneco v3 - mamy doradźcie!!!!!!

Polecane posty

Gość upupupupu.......

Gość olinekoli...
znajoma miała, odradzam.

Gość wasyk
kółka obrotowe powinny być większe .

Gość promyczek5678
nie polecam okropny wózek przede wszystkim bardzo mały jak sie dziecko urodzi to szybko wyrosnie góra 3 mieiace i potrzebna spacerówka zreszta jak to moj maz nazywał czysty szajs podczas spacerów gondola jakby sie trzesła okrobna sprawa my szyciutko zmienilismy ten wozek na bebecar stylo art i super zmiana nie do opisania

Gość prosze to skakowac
promyczek,właśnie,a juz myślałam że jestem przewrażliwiona,trzęsie się gondola,to chyba przez te małe kółka obrotowe.Masz zdjęcie twojego wózka?ja chcę zmienić,mam nowy na podobę coneco SKRZAT i chcę kupić inny używany ale nie wiem jaki

Gość ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM
tragiczny, sztywny i kiepskiej jakości

Gość na878787
dzi◙ekuję za wszelkie odpowiedzi. Byłam wczoraj w sklepie i oglądałam coneco v4, nie rózni się zbytnio z wyglądu od v3, Szukam taniego i lekkiego wózka:) a ten coneco to naprawde lekki wózek. Będę go wnosić na IV piętro,więc waga wózka jest dla mnie bardzo istotna. :) promyczek5678 - ładny wózek,ale waga mnie przeraża:) sam stelaż waży 12 plus gondola 6kg :( razem 18kg....

Gość do autorki.........
Wózek naprawdę fajny, nie wiem czemu niektóre piszą,że gondola się giba,że źle się prowadzi :O czy wy na wiosce mieszkacie????? PO ZA TYM O JAKIEJ WY SZTYWNOŚCI MÓWICIE W TYM WÓZKU???? CZY WY NAPRAWDĘ MIAŁYŚCIE TEN WÓZEK? Ten wózek ma amortyzację, nie jest sztywny,kółka z przodu są małe,ale wózek naprawdę dobrze się prowadzi. Dla mnie wózeczek naprawdę super :) a jesli masz go tachać na 4piętro to tym bardziej wózeczek dla Ciebie,bo ma lekki aluminiowy stelaż.:)

Gość do autorki.........
Aha zaznaczę również,że wózek jest naprawdę dobrej jakości, nic mi się z nim nie działo, wszystko było ok:)

Gość ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM
wiem co mówię! niech każdy mówi za siebie wózek jest sztywny jak diabli:O Ty w takim razie nie prowadziłaś wózka z dobrą amortyzacją:O poza tym po 5 miesiącach używania wózka musiały zostać wymienione piasty i nie wmawiaj nikomu, że ten wózek dobrze się prowadzi, bo to po prostu śmieszne podjazd na zwyczajny krawężnik stanowi duży problem przez to, że wózek jest strasznie sztywny i twardy największą jego zaletą jest właśnie waga i z tego względu go kupiłam właśnie poza tym też kształt jest jego niewątpliwym atutem, bo gondolę chwyta się bez problemu i wnosi na piętro, to fakt, ale użytkowanie... daje dużo do życzenia:O no ale jaka cena taki wózek... mnie ten wózek nie zadowolił i sprzedałam go po 5 miesiącach użytkowania tylko gondoli, bo nie wyobrażam sobie wozić w nim dziecka przez następne 2 lata:O dodam też, że w moim przypadku spacery nie wyglądały tak, że wychodziłam z dzieckiem przed blok i siedziałam na ławce:O i być może dlatego u mnie kompletnie nie sprawdził się i nikomu go nie polecam

Gość na878787
A czy moglybyscie mi doradzic jakis lekki wozek :) ??? No i cenowo taki do 800zł. U mnie w sklepach te wózki ciężkie, a jak jest lekki to cena kosmiczna :(

Gość anulka2343554
Tez mam ten wózek i stanowczo odradzam! ciezko sie go pcha, koszmarnie wjezdza sie nim na chodniki, chetnie bym kupila inny ale niestety brak funduszy i bede musiala sie z nim meczyc. Gondola nie jest wcale mala, wózek jest lekki. Aha...u mnie przednie kolo nie styka sie dobrze z podlozem- taki kupilam na allegro. Trzesie nim niesamowicie!!!!!! Juz lepsze sa wózki z duzymi 4 kolami.