Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EpokaEPO

Moje poczucie własnej wartości to 0. jak to się zmieniło...

Polecane posty

Gość EpokaEPO

Zawsze byłam pewną siebie, atrakcyjną, odważną dziewczyną.. tak było.. bardzo podobałam sie chłopakom. OD jakiegoś roku, może dłużej trochę przytyłam, ścięłam włosy do ramion, i czuję się jak zero. Zmieniłam się sporo, fizycznie chyba też. Mam 18 lat. Zawsze nie brakowało mi języka w ustach, byłam odważna, wszędzie mnie było pełno, zaczepna, agresywna.. a teraz???? są osoby, które nie reprezentują poziomu żadnego, a jeśli zaczynają mi ubliżac, czy coś to naturalnie również powiem coś, czasami bardziej dosadnie, ale w środku czuję jakąś pustkę, brak pewności siebie, czasem aż się boję, jak ktoś ma coś do mnie i się mądrzy, skąd to się bierze??nie wychodzę z domu, chowam się przed ludźmi, boję się ich, wstydzę.. :O zupełnie nie ja ! dawiniej co tydz gdzieś się bawiłam.. mam wrażenie, że każdy zobaczy, że przytyłam ok 5-7 kg. że jestem grubsza, brzydsza i w ogóle. Spędzam czas przed kompem, w szkole i z chłopakiem.. co ze mną???;(

Gość SzkorPjon
anoreksja psychiczna

Gość EpokaEPO
możesz coś więcej o tym powiedziec, bo nigdy nie słyszałam? różne fakty z mojego zycia też są przyczyną tego, ponieważ wplątałam się w cos, o czym było głosno potem wsród ludzi, których żyję, mieszkam w małej miejscowosci, bałam sie plotek, pomówień, da sie z tym coś zrobic???

Gość EpokaEPO
up