Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izunia1988

Trudny wybór- mężczyźni.

Polecane posty

Witam Was. Piszę tutaj, bo może ktoś naprawdę da dobrą, szczerą radę – przyjeciół nie mam gdyż przeprowadziłam się do większego miasta więc nie mam komu się zwierzyć. Mam nadzieje że mi pomożecie . Otóż przedstawie po krótce moją sytuacje. Byłam z chłopakiem ponad 2,5 roku – była to moja pierwsza prawdziwa miłość - nic poza nim nie widziałam – wszędzie razem itp. Przeprowadziłam się z nim do Warszawy – razem zamieszkaliśmy – było super. Ale był to człowiek strasznie nerwowy do tego stopnia że jeżeli coś go zdenerwowało potrafił mnie wyzywać od różnych , bić a nawet dusić mówiąc że mnie zabije. Takie sytuacje zdarzały się mniej więcej raz w miesiącu. Do tego cały czas siedział na komputerze i całymi dniami i nocami grał. Nic do niego nie docierało. Więc postanowiłam zerwać z nim – lecz nadal mieszkaliśmy razem. Już z nim nie byłam ale on nadal zachowywal się tak jak bylybyśmy razem. Razem pracowaliśmy i nawet na wysokim poziomie życia funkcjonowaliśmy. Ale on nie miał żadnej pomocy ze strony rodziców – sam im musiał pięniądze pożyczać – u mnie natomiast było całkiem inaczej. Sama nie pozyczałam pięniędzy ale rodzice z checią mi je dawali. Wiadomo nie wszyskim los dopisał. Poszłam na studia tam poznałam super chłopaka- zaczęłam z nim się spotykać itp. Był całkiem inny niż ten z którym byłam taki czasu. Potrafił się zachować w danej sytuacji , miał wysoką kulturę osobista – no całkiem inny człowiek a przede wszystkim szanował kobiety. Miał własną firmę i do tego jest jedynakiem – wiadomo pięniedzy mu nie brakuje – ale nie jestem materialistka bo tylko miłosć się liczy – a piszac o pieniadzach patrze na przyszłosć. I gdy ten mój były dowiedział się ze ja się spotykam z innym mężczyzna – powiedział żebym dała mu ostatnią szanse bo był tak pewny że mnie nie może stracić że już odpuścił sobie mnie szanowanie. W pewnym momencie przestraszył się że może mnie stracić.I teraz od 3 tyg. codziennie mówi że jakie to on błędy popełnił mnie zaniedbując.. codziennie sprząta, gotuje, robi romantyczne kolacjie i jest cały czas spokojny – jednym słowem zmienił się nie do poznania. I teraz proszę Was o radę. Bo ja sama nie wiem co robić mam. Do tego byłego czuję jeszcze co nieco – ale nie wiem czy go kocham..a ten z którym się spoytkam naprawdę mam do niego głębokie uczucie. Nie wiem którego mam wybrać....

Ja zostaniesz z nim to jak sie poczuje pewnie to znowu zacznie Cie lac, jak juz nie raz uderzył to i nie raz jeszcze uderzy. Był dupkiem jest nim i taki juz zostanie. Zostaw damskiego boksera.

tego drugiego z 1 zerwać znajomość definitywnie!

Kiedyś też tak było że mówil że się zmieni - może przez miesiąc było ok - a później znów to samo - tylko ja wtedy nie wiedziałam oprócz niego innego. A teraz też mi się wydaje że jak zobaczy że ten drugi chłopak przestanie się starać - to znów bedzie tak jak kiedys. Kurde niby wiem o tym że musze go zostawić - ale jak on teraz tak pięknie się zachowuje to aż serce boli że on taki dobry teraz jest a ja mam go zostawiać.

Wiesz on na pewno nabuzowany jak cholera jest i zaciska zęby w niektórych sytuacjach które go teraz drażnią i jak z nim postanowisz być to któregoś dnia na pewno temu rozdrażnieniu da upust i wtedy biada z Toba, taki charakter ma tego ot tak nie da się zmienic, może jakby do specjalisty poszedł to by się zmienił.

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
rzuć monetą, jak nie potrafisz idiotko wybrać.....

No właśnie...a jak go nieraz denerwowałam to mówił że to moja wina jest bo ja mu nie pomagam z tym. I teraz w lipcu mija nasza 3 rocznica a on chcę się zaręczyć ( tak przypuszczam) i mówi że jak sie zaręczy to juz w ogóle nasze życie całkiem się zmieni itp. Teraz mówi że już na 110 % sie zmienil - że nawet do Kosćioła może chodzić - że się nawrócił tak mówił - że teraz niemoże nikogo skrzywdzić bo Bóg jest z nim ( gdzie wczesniej w Niego nie wierzył) Ostatnio właśnie - może śmieszne się wyda ale jak jadłam chrupki i gdy one tak pękały w buzi to on już nie wytrzymał( wpierw powtarzał parę razy że są niezdrowe) poszedł to WC puścić wody z kranu bo już słuchać tego nie mógł:/.

Nabuzowany jak cholera chodzi, sama widzisz ze nie wytrzymuje powoli. Chyba nie chcesz być jedną z tych biednych żon które ich facet leje a one tylko wychowują dzieci i zakompleksione ze skrzywioną psychika egzystują bo to życiem juz nie wolno nazywać.

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
Izunia idź ty do odpowiedniego lekarza razem z tym swoim kochasiem. Oboje jesteście chorzy, a ty uzaleźniona od niego i tylko terarpia ci pomoże, a nie trucie dupy ludziom na ogólnym , tu i może erotycznym

"Takie sytuacje zdarzały się mniej więcej raz w miesiącu." "I teraz od 3 tyg. codziennie ......." No to poczekaj jeszcze 2 tyg..... i sprawdź czy cie zleje czy nie.... A poważnie to wyprowadź się szybko i po cichu zanim zmieni taktykę odzyskiwania cię i stwierdzi wkurwiony o to że jesteś z kimś innym że jak cię porządnie zleje to zostaniesz z nim. No chyba że koloryzujesz ale jak piszesz że dużo gra to może mieć chłopak trochę zachwiane postrzeganie rzeczywistości i może nie załapać w porę że nie masz kilku żyć....