Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczka17

stosunek przerywany pomocy!!

Polecane posty

Gość pomaranczka17

Jezeli odbyłam stosunek przerwany i chlopak zapewnia mnie ze nic nie bedzie bo wszystko wyszlo z niego na zewnatrz. To mozliwa ciaza? Mialam chyba wtedy dni nieplodne[sluz bialy lepki]a teraz jest sucho po 2dniach...a i jestem 3tygodnie po odstawieniu tabletek .

Gość pomaranczka17
Niech ktos doradzi, bo wariacji dostanę. Już tydzień tak myślę a konkretnych wieści znależć ne moge.

ech nic nie czaje...jak zazywasz tabletki anty to nie manormalnego cylku....generalnie jestes chroniona caly czas...nawet w przerwie miedzy braniem tabsow. Oczywiscie jesli zazywasz je regularnie o okreslonej porze. A stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcji i chlopak sobie moze gadac a i tak nie jest do konca pewien czy plyn przedejakulacyjny sie nie pojawil....

Gość LARKaASA
Ja z moim chlopakiem od trzech lat kochamy sie tylko w ten sposob,i w ciazy jakos nie jestem. Zaloze sie o wszystko ze nie jestes z zadnej ciazy,spoookojnie :-)

Gość LArkasa a za pare lat
bedziesz chciala zaciazyc i sie okaze ze sa problemy :P

Gość LARKaASA
Nie bede chciala,mam juz coreczke :-) Moim zdaniem SP dziala,i juz.

Gość jagodziankaaaa
Działa. Tak, ale do czasu :-) Pozdrawiam

Gość ej powiedz
ja przez cztery lata nie wpadlam w ten sposob i pozniej, gdy juz bylam zdecydowana na dziecko, to nie mielismy z tym zadnych problemow. zaszlam w ciaze przy pierwszej probie :)

Gość 1233215896
A JA SIĘ Z WAMI NIE ZGADZAM, TO ZALEŻY OD FIZJOLOGII FACETA. JA ZASZŁAM W CIĄŻĘ W JEDEN DZIEŃ PO OKRESIE (TEORETYCZNIE NIE PŁODNY) I PRZY STOSUNKU PRZERYWANYM :/

jeden dzień po okresie wcale nie jest teoretycznie niepłodny :P wszystko zależy od długości cyklów (i miesiączki). Czas przestać wierzyć w skuteczność kalendarzyków, kalkulatorów i stosunków przerywanych - one "działają" do czasu, a jeśli u kogoś sprawdzają się dłużej, to jest to po prostu fart, nic więcej.

Gość ShineCherry
Jak widać stosunek przerywany w większości przypadków działa, chociaż zdarzają się wyjątki. Ja osobiście też go stosuję, ale wiele zależy od faceta. Ponieważ musi wiedzieć kiedy powinien wyjść. Uważam, że jeśli nie skończył w Tobie, to nie jesteś w ciąży.

Gość na 5 par stosujacych
stosunek porzerywany 5 wpadlo, ja dziekuje postoje, jakbym miala grac w taka rosyjska ruletke to wolalabym juz isc do kasyna