Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Navi

łóżka rozsuwane

Polecane posty

Nie podoba mi się :( Jest tyle pięknych łóżeczek... Nie widzę w nim nic oprócz tego że rośnie z wiekiem dziecka:P

Gość te łóżka
są swietne , ja mam trojke dzieci i dwoje ma walsnie te lozka, starszy ma w polowie rozłozone a corka calkiem zsuniete. Sa z litego drewna, zadnkej chemi tylko bejca. Poprostu super. Jestem strasznie zadowolona i niezamienilabym ich na zadne inne. 100% POLECAM

Gość Mam to samo łóżko dla córki
w połowie rozsuniete. Jak napisała poprzedniczka- jest super :) Drewno to jest to :) A te przepiekne łózeczka dla dzieci to jakie konkretnie? ;>

No właśnie jakie? bo dla mnie to z linku jest super. Łóżko już zamówiłam :) mam nadzieję że córcia będzie zadowolona :)

Może ktoś jeszcze podzieli się opiniami na temat takich łóżek?

Gość hermanowa..
hehe, pawnie piekne lozko to ktorys z tych plasikowych szajsow ktorych pelno na all :-D Luzeczki ladne i praktyczne i solidne ... do tego ladna kolorowa posciel i sprawa zalatwiona :-)

Gość hermanowa..
jeszcze raz ... hehe, pEwnie piekne lozECZko to ktorys z tych plasikowych szajsow ktorych pelno na all :-D LOzeczkO JEST ladne i praktyczne i solidne ... do tego ladna kolorowa posciel i sprawa zalatwiona :-)