Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennaaaa

stale chce mi się spać

Polecane posty

Gość sennaaaa

mam 15 lat. w nocy śpię 7-8 godzin. Wstaję zaspana, ale potem się rozbudzam. W szkole nie jestem śpiąca. Wracam do domu czekam na obiad itp i w momencie zwala mnie z nóg, po prostu zasypiam na siedząco i kładę się. Dziś spałam od 11-12 do ok 16.00. Zdarza się, że wracam ze szkoły od 14 zasypiam o 15 i budzę się o 20-21. domownicy próbują mnie obudzić, ale jestem nie do życia i nie jestem w stanie nawet lekcji porządnie zrobić.. dlaczego stale chce mi się spać .. ?

Gość zdzichhhh
gdybys zobaczyla mojego penisa to od razu by ci sie odechciało spać :D

Gość weloniarka
magnezik sobie kup

Gość sam nie wiem czemu
oj miła posadzoiłbym cię na biureczku..całował włosy uszka policzki rzęsy paluszkami szukałbym nabrzmiałych pragnących suteczek powoli uwalniałbym je ze staniczka całując szyjke powoli po dekoldzie dotarłbym do nich..uwolniłbym je ..

Gość czasami taka
sennosc to wynik problemow z tarczyca-tylko nie pamietam teraz czy niedoczynnosci czy nadczynnosci ale chyba niedoczynnosci,poczytaj w internecie na ten temat.Wiem ze osoby ktore cierpia na jakies zaburzenia pracy tarczycy sa ciagle senne i bardzo duzo spia.Poczytaj,sprawdz czy masz takie objawy a jakby to sie utrzymywalo dluzej to idz do lekarza,on skieruje cie na badanie krwi(w tym na pewno na hormony tarczycy wlasnie) i wszystko bedzie jasne:)

Gość olaola89
mam to samo;/ ile bym nie spala, czuje sie senna. ratuje sie kawą...

od razu choroby wymyslacie :O w okresie dojrzewania takie rzeczymoga sie dziac, bo sa wahania poziomu hormonow, wcale nie chorobowe. a nie bierzesz czasem jakichs lekow, ktore moga powodowac sennosc? np przeciwalergiczne?

Gość czasami taka
A ty Sam Nie Wiem Czemu to niezle odjechales..:\

Gość sennaaaa
nie biorę żadnych leków

ja w czasach liceum też byłam non stop senna. Spałam sobie po południu 1,5 - 2h dodatkowo ( w nocy ok 7h) Inaczej nie mogłabym poprawnie funkcjonować.