Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawełek 24 Chorzów

trzy kosze w ciągu jednego dnia, zalamka jak chuj!

Polecane posty

jak by był brzydki niski i beznadziejny to nawet by nie podszedł

Gość dociekliwa....
A ja myślę, że to przez to, że źle traktujecie kobiety. Obcy facet, który tak o podłazi i podrywa się źle kojarzy. Nawet jak są to miłe słowa to zaraz przychodzi do głowy, że to manipulacja, a facet i tak pewnie sie chce ruchac i nic dobrego sobą nie reprezentuje. Albo sobie ćwiczy podryw, gdzieś obok stoją jego koledzy, z którymi się założył o 5 zeta. Takie tam pierdoły. Pozdro!

Taaa od razu koles chcial zamoczyc :D To moze i dobry sposob jest w LO czy tam nizszej ale na studiach badzmy realistami :classic_cool:

aż tutaj czuć desperacją dlatego Cię odrzucają!

Spoko, jest wiele osób które chcą żeby 21.12.2012 był koniec świata i z pewnościa do niego doprowadzą nawet jesli akurat nie będzie pod ręką meteoru, pandemii czy koronalnego wyrzutu masy :classic_cool:

"Nie wiem juz co robię źle. teraz to już chyba zadnej laski nie poderwe, bo sie zwyczajnie boję " Przecież to oczywiste:classic_cool:.Robisz błedne załozenie-że do prawie każdej pasujesz:P.Prawda jest brutalna:P.Nie możesz liczyć na więcej niż0.1% zainteresowanych a może nawet0.01% :P.Więc wyciągnij wniski z porad profesjonalisty:P.Do tego wiem jak sprawdzić kto do kogo pasuje i podać które są odpowiednie:classic_cool:.

Gość szczerze mówiąc chyba
musisz byc nieco dziwnym osobnikiem żeby uderzać w ten sposób do 3 lasek w ciągu jednego dnia, z czego dwóm mówić teskt "od dawna mi się podobasz, chce cie blizej poznać"... albo jesteś mega zdesperowany i to był po prostu jednorazowy wyraz tej desperacji albo masz poważne problemy z nawiązywaniem naturalnych kontaktów międzyludzkich

Gość Coś w tym jest
Ile razy zbeształam kolesia,że mnie podrywa.A potem żałowałam i plułam sobie w brodę.

cream każda normalna kobieta na takie teksty zareagowała by podobnie albo i nawet słowami''spierdalaj'' tak się nie podrywa!

no a jak sie podrywa???? zakłada konto na sympayii lub fotka pl bądz nk

"zakłada konto na sympayii lub fotka pl bądz nk" A chcesz byc desperatem ? :D W sumie jak bedziesz tak wzlekal to... 🖐️

jak jesteś przystojny to możesz założyć bawić się bużkami i pisać durne teksty po prostu upatrujesz sobie zwierzynę ,czekasz i atakujesz

nie jestem przystojny to raz nie zakładam nigdzie konta przegrałem zycie uczuciowe

a co to ja matka teresa zeby wam pomagać? :O osobiście ja wolę polowac na zwierzynę niż być zwierzyną ,bo mi się automatycznie agresor włacza:D jak?znajdz własny sposób !