Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edziankae

Moj facet nienawidzi mojego syna!!!

Polecane posty

Gość To kompletna bzdura ....
[Żaden facet nigdy nie bedzie patrzył przychylnie na cudzego bachora] Jeżeli facet kocha to także akceptuje twoje dziecko bo wie, że dziecko jest dla ciebie najważniejsze Piszesz, że dziecku starasz się wynagrodzić zły stosunek twojego partnera do synka ... i to nastepny twój błąd, bo co ty jesteś tą dobrą, a on czyli twój partner jest ten bebe, tak wychowujesz dziecko czyli robisz dziecku nastepną krzywdę Do ........ ike [tak dobrze się układa, że boisz sie z nim porozmawiać ?? super........ czy boisz się, że przestanie się układać bo jeśli tak to tym bardziej jesteś godna potępienia za swoje niby szczęście płacisz własnym dzieciakiem wstyd mi za takie jak ty] Masz racje, też tak uważam Nawet zwierzeta chronia swoje małe

Nie czytałam całego wątku. Faceci często nie akceptują dzieci swoich partnerek. Znam jedną kobietę, która miała 2 dzieci w w tym jedno z pierwszego małżeństwa. Drugi mąż tak źle traktował to dziecko, że się z Nim rozwiodła

To kompletna bzdura .... => To co piszesz to dopiero kompletna bzdura. Jeśli kobieta z całym tym swoim instynktem macierzyńskim nie jest w stanie w 99% wypadków zaakceptować dziecka u faceta (mówimy o 20-30 latkach, a nie 40 letnich rozwodnikach), to co dopiero facet? Myślenie życzeniowe... Cudze dzieci to można wspierać w domach dziecka.

Gość Do ....................
roul duke Dziecko podaruj sobie te androny bo to co piszesz nawet niejest śmieszne Musisz wpierw dorosnąc, a jumż na pewno nie wypowiadać się na temat tobie zupełnie obcy i na doczekaniu tworzyc opowiastki bez sensu, ładu i składu

Gość Do ............Kaliban
Nie wiem skąd się to tobie bierze, wygłaszasz jakies denne opinie nie mające nic wspólnego z rzeczywistością [Jeśli kobieta z całym tym swoim instynktem macierzyńskim nie jest w stanie w 99% wypadków zaakceptować dziecka u faceta(mówimy o 20-30 latkach, a nie 40 letnich rozwodnikach), to co dopiero facet? ] Na jakiej podstawie tak twierdzisz ? Podaj link! Poza tym sama klasyfikacja ludzi wg twoich dziecinnych kryteriów jest zabawna

Gość Do ............
[Daje d**y byle komu. Wpada z byle kim. Byle kto ja porzuca a ona pozniej szuka rycerza w lsniacej zbroi, ktory bedzie niańczył owoc jej głupoty. załosne..] No ty skończony smarkaty chamie, śmierdzący skunsie Co ty sobie wyobrażasz, że mozesz kogoś smarkaczu obrażac bo jestes na orange Jak smiesz niedojdo pojebana. Gówniarzu nie wiesz, że do tanga trzeba dwojga ? Mam nadzieję, że autorka topiku wystąpiła o alimenty dla dziecka.

Do ............Kaliban =>Poczytaj sobie topic "mój facet ma dzie cko" albo pieniądz w drugim związku i policz sobie sama :P