Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

co sadzicie o tej sukni?

Polecane posty

Gość to ja mała czarna
Góra mi się nie podoba, ale dół bardzo. Lubię księżniczki, ale jednak sama bym się na taką nie odważyła ;) Ale suknie jest OK jak dla mnie

Gość
ja te suknie bede szyć.góre chce delikatnie zmienic niechce takiego mocnego wycięcia tylko serduszko...i wiecej zdobień na gorsecie:)

mi sie nie podoba ...lubie ogolnie suknie na kolach ale te marszczenia tutaj to dla mnie przesada wyglada jak ciastko z kremem..

Gość cerin
Taka sobie. Nieksztaltna. Gora nie pasuje do dolu, gora dziwna. Sa o wiele ladniejsze suknie "ksiezniczki". Poza tym pomysl o swojej wygodzie- moze zmniejszyc ten ogromny dol? Jak sobie poradzisz przy wsiadaniu do samochodu?

Gość okropnaaaa
za dużo wszystkiego... ale to moje zdanie...

Eeeee fatalna. Zupełnie zaburza proporcję i ma za dużo "wszystkiego"';-)

Gość daiaaaiaannnnna
jezu to jest jakis koszmar! Nie jestem w stanie zrozumieć jak komus może się to podobać! WIOCHA

Gość A może prowokacja
Prędzej jestem w stanie uwierzyć, że z tą suknią to prowokacja niż to, że ona może się komuś podobać, a raczej, że ktoś może ją założyć do ślubu.

Gość beeezaaa

Gość mmmmmmraau
łoooo ale beza!

Gość
Do -A mOżĘ ProwokacjA:to się mylisz mi się ona bardzo podoba i właśnie dlatego ją chcę a nie po to żeby pokazać się jaka to ja nie jestem bogata itp.dla mnie skromne suknie są do kitu, i w życiu bym w takiej nie poszła do ślubu...ale każdy ma swoj gust.Jak widzisz jednak znajduja sie osoby, które by poszły w takiej sukni do ślubu i nie po to by robic prowokacje :)

Gość autorko zastanowiłaś się
Jakoś nie specjalnie ta suknia do naszych polskich klimatów przystaje. W tej samej cenie są o wiele piękniejsze kreacje. Tak jak dziewczyny piszą, za dużo tu wszystkiego... Ale jak Tobie się podoba? nie mamy wpływu... Życzę Ci jednak rozsądnych wyborów i pozdrawiam