Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Szczerze. Czy jest tu mezczyzna ktory NIGDy nie zdradzil swojej partnerki i..

Polecane posty

Gość znam takich facetow
sa wartosciowymi kolesiami i nigdy nie zdradziliby swoich dziewczyn #

Gość jeffk
blueska ona czuła się znacznie gorzej. Ja stawiałem na niepokalane zarażenie basen etc. przecież mając coś na sumieniu nie powiedziała by mi. Rzecz wyjaśniła się po ponownym badaniu -pomyłka. dobranoc

Gość Mister_x
blueska21, szczerze? To ja na przykład. Każda z którą byłem szukała na boku. Jedna nawet z moim kumplem. W jakąś niską samooceną popadłem, jak ogarnąłem że te panny z kim by nie były, robią to samo, to stwierdziłem że wszystkie tak robią, i podobne pytanie sobie zadałem jak Ty, czy są kobiety które nie zdradzają. A teraz już mniej mi na tym zależy, znowu jestem z kimś. Dla mnie ważne jest to że ja staram się być ok, nie chcę z zawiści popadać w coś, co kiedyś w ludziach widziałem jako bagno, bo sam bym się w nim taplał. Szkoda tylko że gdy ja chciałem być wierny, odsunąłem naprawdę fajną dziewczynę od siebie, a w zamian moja mnie wykiwała, ale cóż...

Gość nierozumiani
Macie dość pisania o problemach na forach gdzie was tylko krytykują? zapraszam na nowa powstała stronę www.nierozumiani.cba.pl Kultura przede wszystkim wejdź nie pożałujesz

Mister_x blueska21, szczerze? To ja na przykład. Każda z którą byłem szukała na boku. Jedna nawet z moim kumplem. jeśli każda szukała na boku, to powinieneś się zastanowić czy z Tobą jest wszystko ok?

są ludzie którzy kradną, są tacy co mordują, są tacy co zdradzają. może zdradę powinno się karać więzieniem? albo co najmniej publiczną chłostą i tatuażem na czole - WHORE. :D

Gość do slodko gorzki
jak kobieta szuka na boku to jest dziwka. porzadna kobieta nie zdradza

Gość Mister_x
słodko_gorzki, taaa, zastanawiałem się wtedy nad tym:D. Największa głupotą człowieka jest właśnie wpadanie w tego typu namysły:)