Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Szczerze. Czy jest tu mezczyzna ktory NIGDy nie zdradzil swojej partnerki i..

Polecane posty

Gość że się zapytam
Pewnie że kłamiemy. J Sztaudynger pisał : "Ilu samców - tylu kłamców" :P P.S Nie wkurza wast ta nowa captcha ?

ze sie spytam wkurza wkurza czasmai anwet wpisuje poprawnie i błąd.. kant Oj to Ty masz dobre relacje z nimi taka kumpelka jestes ;) pewnie Cie uwielbiaja :)

Kant dupy bo oni się przed kumplami przy piwie chwalą ;) Boją się wyjść na pantoflarzy :D To opowiadają bajeczki i jeden drugiego przegania

do Kant... Widzisz, a ja mam tę satysfakcję, że nigdy nie zdradziłem!!! Nie mam zamiaru!!!!! Zawsze byłem wierny, mam swoje zasady i tylko nimi się kieruję w życiu!!!

blueska21 ..oparlby sie pokusie, okazji do zdrady ghdyby taka przyszla. Czy tacy mezczyzni juz wygineli? nie. to nie dinozaury, żeby wyginąć. raczej są jak misie panda.. na wymarciu.. ;)

Gość Anq26
Ktoś tam napisał, że nie zna faceta, który by nie zdradzał... mała rada...zmień towarzystwo...a już na pewno nie szukaj w nim faceta.

kancie dupy to ja się dołączam do Ciebie na piwo to też będziemy narzakać na te baby.Kiedyś się umówimy

Gość bo faceci to tchorze
i mowie to jako facet. Boja sie powiedziec partnerce ze nie podoba sie im w swojej nowej fryzurze. Boja sie przyznac ze jest za gruba. Ida na latwizne i nie rozmawiaja nie potrafia rozmawiac. Boja sie kobiecie zwrocic uwage, powiedziec prawde. Pozniej ubolewaja ze "znowu przytyla"

Gość onWaWaaaaaaaaa
jestem to kwestia zasad i wychowania

Kant Taki fajny powiadasz :) Wiec czemu zdradza zone, wiem ze to jej wina ale co z nia jest nie tak?

Gość wierni faceci wygineli

Są faceci, którzy nie zdradzili, sa tez tacy, którzy chcieliby zdradzić, ale sie boją, sa i tacy, którym jest wsio ryba, czy zdradzą, czy nie, ale sa tez tacy, którzy to po prostu maja we krwi (tzw. męskie szowinistyczne świnie)... :O Z resztą to samo, co wyżej napisałam dotyczy pań. :O I nie ma reguły, że "Wszyscy zdradzają" albo "Każdy jest wierny", ale ja mam jedno proste pytanie, po co zdradzać??? :O:O:O Nie lepiej sie najpierw rozstać i nie ranić drugiej osoby, z którą sie jest? Bo nie wierzę, że zdrada wynika z niczego. Zawsze musi być jakis powód, bodziec...

Bo nie wierzę, że zdrada wynika z niczego. Zawsze musi być jakis powód, bodziec... wciaz za slabo sie starasz :-)

Bo nie wierzę, że zdrada wynika z niczego. Zawsze musi być jakis powód, bodziec... wciaz za slabo sie starasz 🖐️ Wczoraj wyjasniałam dlaczego i nie chcę się powtarzać :P :D

Gość A ja tak sobie myślę
że najbardziej interesujące są wypowiedzi w stylu "każdy facet to świnia, więc musi zdradzać, bo taka jest jest jego łajdacka natura". Poważnie nie potraficie zaakceptować faktu, że nie dla każdego imperatywem jest bzyknięcie wszystkiego co się rusza? Drogie panie, czemu szukacie mężczyzn po śmietnikach?

Gość Mój narzeczonyy
zapewniał mnie o dozgonnej miłości,że jestem ta jedyna i wyśniona.Że na inne kobiety mu się nawet patrzeć nie chce.Wierzyłam,byłam szczęśliwa do czasu aż nie znalazłam w jego kurtce(chciałam ją wyprać) paczki prezerwatyw i jednej w portfelu.Cała wiara w miłość,wierność i uczciwość upadła.Byłam w ciąży i z tego wszystkiego poroniłam.Panowie,jeśli chcecie sypiać z innymi kobietami,nie rańcie nas,rozstańcie się z nami i będziecie mieć wolną rękę.

Gość do picollo 2
wcale nie jest łatwe to forum polecane przez ciebie.....bo wymaga logowania się i pamiętania hasła.....to psuje całą przyjemność ze swobodnej dyskusji nie ma to jak kafeteria chociaż nawet kafeteria ostatnio udziwnia i utrudnia wprowadzając idiotyczne kody jak dodatkowo kafeteria wprowadzi obowiązkowe logowanie się ....to będzie koniec kafeterii obowiązkowe logowanie się jest powodem tego że forum nie rozwija się........prawda znana

Kant dupy Ten twój kolega to zwykły tchórz jest :( Z żoną się nie dogada a odejść się boi. Za dużo komplikacji itd itp..... A poza tym ma ułożone życie op co to burzyć :D Po prostu się boi zrobić krok do przodu woli trwać w marazmie. Środa co ma szowinizm z zdradzaniem wspólnego? Mogę być męską szowinistyczną świnią i dotrzymywać danego słowa nawet słowa danego gorszemu gatunkowi jakim jest kobieta (punkt widzenia szowinisty) A swoją drogą jak już tak klasyfikujecie facetów to czym się różni zwykły szowinista od męskiej szowinistycznej świni i od męskiej świni nie szowinisty..... ;)

"Bo nie wierzę, że zdrada wynika z niczego. Zawsze musi być jakis powód, bodziec... wciaz za slabo sie starasz " Nie ma ludzi bezwzględnie uczciwych albo bezwzględnie nieuczciwych, więc w przeważającej liczbie przypadków okoliczności jakiś wpływ na zdradę mają. Nieliczni są na nie w pełni immunizowani.

Nie ma ludzi bezwzględnie uczciwych albo bezwzględnie nieuczciwych, więc w przeważającej liczbie przypadków okoliczności jakiś wpływ na zdradę mają. oczywiscie, sa tylko mniej lub bardziej egoistyczni, inne okolicznosci mozna calkowicie pominac :-)

Każdy ma w sobie trochę egoizmu, zgadza sie zależy jak ten jego egoizm jest dopieszczany w związku nie zgadza sie :-)

Gość marysia123
Nie ma takich mezczyzn... a jak sa to za szklanym ekranem. To naprawde szara, brutalna rzeczywistosc aczkolwiek zawsze jakos ponosi nas do nawiazywania kontaktow

Ja nigdy nie zdradziłem,ale to tylko dlatego,że dopiero zaczynam te sprawy :P Wszystko przede mną ;) A tak serio-powiem wam szczerze,kurwa,choćby nie wiem jak było to nigdy nie zdradzę swojej ukochanej.