Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiiiiii

gdzie nad morze -Krynica Morska- z dzieckiem

Polecane posty

Gość fiiiiii

możecie coś polecić?

Gość fhjgjhg
Krynica morska do państwa Gajewskich na ulicy leśnej jak dobrze pamiętam ulicę

Gość fiiiiii
Możesz mi cos wiecej napisac?

Gość fhjgjhg
napisze ci potem dokładny adres boi imiona właścicieli bo w tej chwili nie pamiętam choć mieszkam blisko morza ostatnio byłam tam jakieś 6 lat temu więc dobrze nie pamiętam adresu przebywam za granicą i do naszego kraju nie jeżdżę zbyt często. jeszcze godny polecenia jest Jantar i pensjonat Halinka

Gość fiiiiii
będe wdzieczna za pomoc

Gość karoolek...................x
Daj sobie spokój z krynica morską - naprawde !! jest wiele piekniejszych miejsc i lepiej funkcjonujacych jako osrodek wypoczynkowy ! Moze za czasów komuny krynica i była dobra ! dzis jest chyba według mnie bedacego w krynicy chyba z 7 razy w ciagu swojego zycia , najgorszą opcją ! Polecam Władysławowo ! o niebo lepiej , wiecej mozliwosci itd.

Gość karoolek...................x
Co pzremaia za władkiem ? to chocby , ze wjedziesz pociagiem wraz z dzieckiem do samego centrum ! Nie wiem w prawdze skad jestes , ale to bynajmniej dla mnie wazne , bo podruz np. z slaska nad moze samochodem bym sobie darował , ostatnio do krynicy 5 lat temu samochodem jechałem 12 godzin a to tylko około 600 km ode mnie . Do wladka .... wsiadam w pociag , jade do gdyni chyba czy gdanska zaraz mam pociag i jade do wladka ! tam po mnie przyjezdza samochodem ten u kogo wykupioną mam stancje i mam zero zmeczenia , samochodem jechac to gechenna , no ale jak ktos lubi - to prosze bardzo . Ja tu nikogo nie przekonam puki sam nie pojedzie tu i tam i sam zobaczy i okresli .W krynicy jest po prostu nudno !!

Gość fiiiiii
Co pzremawia za Krynicą: 1.w miarę blisko (od miejsca zamieszkania) 2. jade samochodem,wiec pociąg mnie nie interesuje 3. akurat tam jeszcze nie bylismy 4.moze byc nudno,to wyjazd malutkim dzieckiem, dla zdrowia

Gość fhjgjhg
dla mnie nasze polskie morze jest cudowne morze dlatego kocham wodę każdy lubi co innego a karoolek jak masz złe wspomnienia z Krynicy bo np|:nie byłeś z super paczka z którą można świetnie się bawić to już Twój problem Do fiiiii: swego czasu bywałam bardzo często nad morzem i w Krynicy i w Stegnie i w Jantarze itp byłam tam z przyjaciółmi jak i ze swoim mężem ale bez dziecka bo wtedy byliśmy świeżo po ślubie i nasz szkrab był w jakiś oddalonych planach o jakieś 5 lat.Teraz jedziemy do Pl latem i planujemy się wybrać mam nadzieję ze nam się plan uda wbrew dziadkom bo woleli by aby wnusio był jak najdłużej z nimi tym bardziej ze następna okazja na boże narodzenie.

Gość fhjgjhg
Zbigniew i Anita Gajewscy ul Leśna 6

Gość fhjgjhg
blisko do morza obok lasek miła atmosfera właściciele mieszkają w tym samym domu on jest rybakiem wiec jak lubisz jeść ryby to jest ich tam mnóstwo. jak my byliśmy jedzenie było wliczone w cenę jak nie ma sezonu to można się dogadać co do swojego wyżywienia nie wiem jak jest w czasie sezonu. napisz co jeszcze cię interesuje.

najlepiej jest w Łebie!!!!!!!! Tam można poczuć morze i jód bo w obrębie zatoki gdańskiej to syf

Gość fhjgjhg
teraz to Leśna 4

Gość fiiiiii
Dzieki za namiary :) a jak warunki mieszkaniowe? Pokoj z lazienką? My do tej pory też jeździlismy sami, a teraz pierwszy raz z dzieckiem (nie bedzie mialo roku), no i interesują mnie warunki :) masz moze nr tel. ?