Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Do oceny, Szanowni Państwo długie dosyć..

Polecane posty

tak naprawde to chcialam zebys ty to dopisal chcialem to przeczytac, wystarczylo napisac sasiadka i prosze, zadzialalo!

Gość zakochanazałamana
na to pytanie nam nie odpowie bo wie że mamy racje:)

Gość To ja_ten _niepokorny
"jak jesteś taki kozak to czemu spotykając się z autorką nie powiedziałeś że jedziesz pie*****ć inną hę? myślisz ze wtedy by się zgodziła spotkać ? nie wydaje mi się i sam o tym doskonale wiesz a to znaczy że zdajesz sobie sprawę ze to było nie fair!!!!!" Szalejecie. Nie zdążę odpowiadać wszystkim szczególnie ze raczej nie mam doświadczenia na tym forum. Odpowiem na to; Bo nie wiedziałem i nie myślałem o tym co będzie. Nie wiedziałem co mnie czeka. Pierwszy raz widziałem wlasnie wtedy nogogłaszczke a z przyjaciółka jak juz mówiłem nie łączyły mnie tylko takie relacje a własciwie takie były najmniej istotne. Wietrzycie sensacje ze jechałem bzykać a to lipe prawda.

Widać kiespko czytasz, bo już dostałeś odpowiedzi na Twoje pytania. Zrozum też, że słowa takie jak "zależy mi", "tęsknię", "uwielbiam", a nawet "jesteś najlepszym co mi się w tym roku przydarzyło" znaczą więcej niż seks. Bo ten owszem - może byś TYLKO seksem, bez znaczenia. Więc jeśli już rzucałeś tak wtedy tymi wszystkimi pięknymi słowami, to miej jaja, żeby brać teraz za to opdowiedzialność.A nie wyszydzać ludzi, którzy Ci mówią, że spieprzyłeś sprawę. 32 lata to dobry wiek, żeby się tego nauczyć - TRZEBA PONOSIĆ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA SWOJE CZYNY I SŁOWA.

"W przeszłości sam zostałem zdradzony i dość mocno to przeżyłem. Dlatego jestem wyczulony na zdradę..." Taaaa wyczulony i zaczales praktykowac:D "Obiecuje, ze bez przesiadki..." Ty bys nie zdazyl wysiasc z tego pociagu a juz bys wracal, takie bym Ci przywitanie sprawila kutafonie!:classic_cool:

no nie wiece związek sie zaczyna gdy jedno zapyta drugie czy chce z nim/ nią chodzić :D

Ok ja uciekam bo juz normalnie rece opadaja:)I nerwica mnie bierze ze koles takie jazdy odpier....ala a laska ciagle z nim i zakochana.A potem pojawiaja sie tu watki typu "zdradzil mnie rok po slubie" lub "jestem zalamana bo mnie zostawil" albo najlepsze "jak mam poradzic sobie z jego przyjaciolka".Szkoda slow-na glupote nie ma rady:)

Gość nieprawdziwa z
i prosze, zadzialalo! niektore slowa sa po prostu lepsze od innych :) ike!

o cholera zmanier wołał wołał i wywołał to zabieram swoje sadzonki z tego podwórka :(

Gość zakochanazałamana
to czemu na 2 spotkaniu nie powiedziałeś autorce że robiłeś to z przyjaciółką przecież to było takie NIC?

A tak jeszcze na marginesie to pomyslcie ludziska co to musi byc za zwiazek skoro zamiast pogadac ze soba pisza oboje na forum,jada na siebie wzajemnie ale sa ze soba.Chore!!!!

A tak jeszcze na marginesie to pomyslcie ludziska od drugiej strony to sugeruje, nikt nie wzial do serca i widac efekty :-)

12:35 [zgłoś do usunięcia] zakochanazałamana to czemu na 2 spotkaniu nie powiedziałeś autorce że robiłeś to z przyjaciółką przecież to było takie NIC? nie byli jeszcze w związku z autorką topu,dopiero jak się zdeklarował chciał być uczciwy jakie to urocze:)

Gość To ja_ten _niepokorny
"przeciez powiedziales cieciu, ze autorka by stracila szanse na cos pieknego gdyby wtedy nie przyszla na spotkanie hahahhaah taaa na piekne sciemy to na bank." To teraz możesz przeprosić bo to nie ja powiedziałem tylko to był cytat nogogłaszczki. Nie dokładny bo było to tak ze co by było gdybym wiedział i pojechał. I zachowajcie minimum kultury wypowiedzi. Poza tym to chyba o powrocie.

"Bo nie wiedziałem i nie myślałem o tym co będzie. Nie wiedziałem co mnie czeka. Pierwszy raz widziałem wlasnie wtedy nogogłaszczke a z przyjaciółka jak juz mówiłem nie łączyły mnie tylko takie relacje a własciwie takie były najmniej istotne. Wietrzycie sensacje ze jechałem bzykać a to lipe prawda" Ale skoro już byłeś u mnie, spotkaliśmy się, zobaczyłeś jak jest cudownie, to nawet jeśli musiałeś do niej dojechać, mogłeś sobie darować pieprzenie. Proste? Szkoda, że nie dla wszystkich. I szkoda, że mimo że sam chciałeś poddać się ocenie innych nie masz na tyle konsekwencji, żeby wziąć ich zdanie do siebie i przestać wierzyć w swoje kretyńskie teoryjki. Spieprzyłeś wtedy sprawę. Przykro mi, że nie masz odwagi się do tego przyznać.

"To teraz możesz przeprosić bo to nie ja powiedziałem tylko to był cytat nogogłaszczki. Nie dokładny bo było to tak ze co by było gdybym wiedział i pojechał. I zachowajcie minimum kultury wypowiedzi. Poza tym to chyba o powrocie. " Odśwież pamięć.

niektore slowa sa po prostu lepsze od innych zwłaszcza moje od drugiej strony to sugeruje i chyba tylko moje bo ktoś tu najwyraźniej nie ma siły przebicia:)

Gość cóż za zajmujący temat
Po raz pierwszy,chyba, na forum przedstawiają swoje racje obie strony konfliktu.

Tez bym pomyslala ze to P, ale on juz pociagami nie jezdzi:D:Dhahah:D Wez go kopnij w jaja i daj sobie spokoj, znalam podobnego kolesia, Alleluja i do przodu wie co bylo dalej, mial nastepna to juz chyba trzecia, ale chuj wie, moze 10:D Lece Swirku do tego sklepu, bede tam gdzie zawsze:D

cholera coraz bardziej podoba mi się ten top:) nie ma to jak publiczne pranie brudów:)